maanantai 4. kesäkuuta 2012

Pari viikkoa mökki elämää valokuvina

Pari viikkoa melkein joo olimme maalla ja siksi bloginikin oli "tauolla" puolessa välissä kun poikkesin kotosalla niin bloggasinkin jo alku viikon kuvia.. Kyllä maalla on vaan niin mukavaa kesällä, että nyt vaan kaupungissa koko ajan kaipaa sinne..

Ja ehkä siksikin että sinne täytyis yhtä sun toista pikku hiljaa väkertää.. sitä mukaa mitä raha ja  aika antaa tuolla herras puoliskolla myöten.. ;) Minähän siinä välissä oon jo taas uusia projekteja virittänyt mieleen.. eli lista on siis niin loputon... Kääk!!!!


Tässä alivuokralaisemme.. joita meidän kuistimme ylä puolella on tällä hetkellä.. yhden poikasista Fabe jo saalisti.. voiiii että teki pahaa.. vaikka tosiasiahan se vaan on että nää ihanat tuhoaa katon rajalla eristetä ja sähköjohtoja hyvinkin pian.. 

Ylä kuvassa yksi poikasista ja alakuvassa ite mamma..

 Yhtenä päivänä lähdimme likkojen kanssa hiukan maalais maisemiin kuvaamaan.. ja tämmöisiä aikaan saannoksia saimme kasaan..


Nyt tämän vuoden aikana kun Ericakin on jo isompi tyttö taas niin olen huomannut kuinka Topi ja Erica on toisilleen tärkeitä.. Mökki oloissa leikkii niin paljon toistensa kanssa.. Ihanaa katsella taka-alalla.. Tässä vielä rakkaasta vanhuksesta kuvaa joka jo aiemminkin poikennut blogissa ;)

Tämä viikko jälleen hoidellaan rästiin jäänneitä hommia ja eletää kaupungissa ja viikonloppuna toisenlaiset suunnitelmat... 
Kivaa alkavaa viikkoa!!!*Elina*9 kommenttia:

 1. Kurrenpojat jo isoja.Tulis vaan niitä kesäisiä lämpöisiä päiviä.Kuvat taas ihania,Retu vanhuskin taas filmillä!Mukavaa viikkoa sinnekkin,velvollisuudetkin hoidettava,Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ois taas velvollisuudet tält viikolt suoritettu.. ja viikonloppu alkaa olemaan mielessä :)

   Poista
 2. Ihanat kuvat! Kummille teetät kyllä alimman kuvan, jookos? Aivan ihana <3

  VastaaPoista
 3. Vastaukset
  1. On joo noi kurret ihania, mutta niissä se miinus puoli on vaan se, kun meinaa tehdä tuhoa mökin katolla.. Että plussat ja miinus puolet kyllä löytyy niistä...

   Poista
 4. Ihania kuvia, niin kesäisiä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kesäisiä on, mutta tää viikko ei oo ollu niin kesäinen joten Missä se kunnon hellekesä viipyy????

   Poista
 5. Aivan ihania alivuokralaisia!

  VastaaPoista