torstai 26. heinäkuuta 2012

Kerkeän nopsasti

Ollaan vielä lomalla ja mulla ei oo omaa konetta mökillä ollut.. niin siksi pahoittelut blogin hiljaisuudesta..

Joo siis todellakin oltu lomalla.. ja siksi tämä kelikin ollut ihan mölli.. ;) Mulla itselläni alkaa kiehuttamaan nämä ilmat... kesään kuuluu helle ja aurinko..mut ei, niin tää lämpökään ei riitä vannoutuneelle auringon palvojalle!!!

Meillä on Erica lähtenyt sukulaisille kesäloman viettoon.. kohta täyttyy kaks viikkoo kun ollut poissa kotoonta.. kamala ikävä!. Saimme siis viime viikon vietellä ihan aikuisporukassa, ja vitsi että sekin elämä tuntui niin oudolta.. Veneiltyä tuli, ja ikuistettua viime lauantain auringonlasku..hmm..



Eilen poikkesimme Nikon kanssa tallinnassa autolla, ja täytyy sanoa että enkeleitä oli matkassa.. näimme sellaisen hullun tien päällä.. että lähellä kävi ettei meille ois mitää käynny ja auto ollut lunastuskunnossa.. Siinä vain totesimme että koskaan ei tiedä kuka voi ajaa tost noin vaan päälle..




Mulla on mökillä menossa sängynpääty projekti ja viittä vaille valmis alkaa olemaan.. sitten vain vielä kuljetus mökille.. ja seur. projekti jo kimpoilee päässä.. voihan hitto näit ideoit.. Syksyksi partsillekin tulossa uutta kunhan vaan syksy ensteks hiipii...

Mutta nyt viel loppuviikoksi lomalle,, ja ens viikolla me palaillaan pikkuhiljaa arkeen..


Kaikille lukijoilleni kivaa loppuviikkoa!!!! Toivottavasti ette ole poistuneet lukijoistani!!


*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti