perjantai 31. elokuuta 2012

Viikonlopun viettoon...

Jälleen on perjantai, ja tässä viikonlopussa onkin kaikenlaista touhua.. Nyt heti ensteks kun likat saapuu eskarista ja koulusta, niin suuntaamme mummon ja papan hoiviin, mutta muutosta sillä osin että siellä onkin erillainen ilta tiedossa.. nimm.. Mummo & mummon lintuset ilta! Joka tarkoittaa suomeksi sitä ,että äiti-tyttäret- ja lapsenlapset ilta. Oih musta on niin  kivaa olla kaikki koossa, ja jotenkin ehkä viel enemmän siksi kun asuu kauempana sukulaisista niin pakko vaan myöntää että kaipuu niihin ihmisiin on melkein aina..

Niin kai se menee että kun joku ihminen tai asia on siinä ihan lähellä niin sitä ei osaakaan arvostaa, sillä lailla kun oikeasti pitäis, ja saattaa pitää sitä mukamas itsestään selvyytenä..

Noh sitten lauantaina sitten hiukan konserttiin menoa ja sen voin ja luvata että likat tykkää, etenkin tää konsertti on ehkä viel Empulle se JUTTU! lupaan kuvia ens viikolla ;) 2.v synttikset tiedossa ja Hei sitten sunnuntaina KIRPPUTORILLE!

Joten näissä suunnitelmissa lähden viikonlopun viettoon likkojen kanssa!!


Leppoisaa Viikonloppua lukijoilleni!!!!

*Elina*1 kommentti:

  1. Olipa niiiin mukava viikonloppu,äiti lapsi -ilta onnistui nappiin,oli lepposaa ja kiireetöntä.Ihana kuunnella ,kun kaikki mummon lintuset nukkua tuhisivat,touhuillan jälkeen,ja "isoilla "tyttösillä oli hetki omaa aikaa...Iloisiin jälleen näkemisiin!

    VastaaPoista