sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Ei sitten kummiskaan..

Noh niinhän siinä sitten kävi, edelliseen postaukseen  viitaten.. päivän katselin huoneen järjestystä ja eiiih.. sitten kummiskaan tuntunut tämä järjestys siltä oikealta tai hyvältä..

Mutta miten sitten??


Tuli jälleen uusi idee.. Mutta mitä ei nyt ihan tässä heti saannut toteutettua..

Osan kummiskin.. Jyskissä oli meillä täällä ainakin eiliseen päivään asti peili halvennuksessa. joka sitten kotiutui meille!!

Ja minut osa tuntien tietää että asioidenhan on järjestyttävä heti. jos on se "hönkötys" päällä.

Joten tässä ei todellakaan ollut "aikaa" odotella sitä seinälle poraajaa.. vaan peilin haku matkalla, oli pakko heti poiketa hakemaan kiinnikkeitä ja ruuveja.. porakoneen akku lataukseen ja kahvin juonti sillä välin ja peilin paikan hakua..


Kuvassa myös homman virallinen valvoja, joka on ja hommassa kun hommassa mukana, (minulle niin rakas ensimmäinen koirani  RETU (Arvokkaasti jo niin veteraani iän saavuttanut) joka jäi vanhemmille kun muutin kotoa pois.


Sit alkoi pora pyörii.. (niin kauan kun jälleen akku kesti.. ;) Jälleen pakollinen huilitauko)
Ja kun jälleen ladannut vähän virtaa ja avot!! Ruuvit seinässä kiinni..

Peilin paikoilleen laitto ja snadi fiksi viel huonekaluille ja tulos tässä!!


Viel jäi suunnitelmat auki. mutta pikku hiljaa jälleen kasvatellaan sitä pussin sisältöä ja jatketaan sit jälleen projektia eteenpäin..


Koleaa ja kosteaa Sunnuntaita teille!!!!


*Elina*

1 kommentti:

  1. Juu,hyvin sujui seinän porailu ja valvoja hääräsi ympärillä,kunnes väsähti viimein.Kohtasi elämänsä ensimmäisen kerran Fabion kuonosta kuonoon ja sai tuntea Fabion komennon,koirat häärää,mutta kissat määrää,näin se menee!Kiitos seurasta !

    VastaaPoista