maanantai 26. marraskuuta 2012

Valoja taas lisää..

Kotipäivää ollaan vietetty täällä Erican kanssa tänään.. ja virittelimme kotiin jälleen valoja.. Voi oon ihan kyllä koukussa näihin valoihin..

En oikeastaan juuri tarvisi muita valoja, (tietenkin silloin kun touhuaa niin pakkohan niitä on käyttää silloin.) Mutta siis yleisvaloina eillä toimii vaan jouluvalot.. Ihana epäsuora valo!!

Jopa mietin tänään että onko näissä valoissa joku mauttomuuden raja?? Noh varmasti jossain kyllä se raja menee (jopa mullakin).

Meillä kyllä melkein marraskuun alusta sinne maaliskuun alkuun asti ainakin valot palaa lähes 24/7.
Ja siihen viel kynttilät lisättynä..
Viimeisestä kuvasta voi myös bongata että peilikin sai viikonloppuna jouluverhoilunsa!!

   Onko teillä muilla samanlaista himoa tunnelmavaloihin???Maanantai-illan toivotuksia!!!
*Elina*

5 kommenttia:

 1. Ihanalta näyttää!! :) Mä himoilen kans tunnelmavaloja, mun haavelista on vaan niin pitkä, että toteuttelen ensin muuta sieltä kärkipäästä.. :D Pimeän ajan ihanat puolet on just tässä, kaunista tunnelmaa ♥

  VastaaPoista
 2. Laitoin sulle muuten haastetta blogiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Tässä kunhan kerkeän niin vastaan haasteeseen!! ;)

   Poista
 3. Voi Elsa.. sää siis tarvit valoja vaan "touhutessa"... mut kivaahan sekin on =) No joo. Asiaan, siis aivan huippu tunnelmainen ja rauhoittava fiilis tulee noista valokuvista! Just sellanen "olisipa enemmän aikaa itselle" tunnelma. Vois käpertyä sohvan nurkkaan, katella telkkua ja olla vaan. Huoh.. olis ihanaa. Mutta ei.. lähden nakaa juniorin kouluun, käväsen "yllättävän lähellä" olevassa kaupassa ja tulen vääntää ruokaa, siinä ohessa vois pestä pyykkiä ja "suorii" tän kämpän, niin illaksi joutaa sitte jo duuniin.. ailuoja: köyhän on pakko olla nöyrä. Tosin IL:n otsikko :lottovoitto pilasi elämäni, sai kyllä näin aamutuimaan miettimään.. köyhänä on kuitekin ihan kiva olla, tulee se todellinen luonne ja mielikuvitus esiin, vai mitä?? Tuulista päivää teille, toivottavasti siellä ollaan jo "median" parissa? love -T-

  VastaaPoista