tiistai 26. helmikuuta 2013

Hiihtoloman fiiliksiä..

Hiihtoloma  viikko menoillaan.. Meillä ei suurempia suunnitelmia ole, mutta ei sitä aina tarvitsekaa.


Yhden semmoisen pienen suunnitelman olen kyllä itselleni tehnyt että tällä viikolla ulkoilemme kyllä enemmän kun yleensä. Ja sitä kyllä tänään on tullut harrastettua..

Ensteks hiihdon merkeissä.. minulla kun ei kyllä ole suksia, mutta meninkin aikas pitkän kävelyreissun Erican kanssa jolla oli sukset jalassa ja hiihto sujuukin jo aikas hyvin.. Tosi paljon kehittynyt taidot esimerkiksi viime vuodesta..

Kotiin kun saavuimme niin ruuan tekoon ja polttoainetta koneeseen ja taas ulkoilemaan.. oikeasti pihailemaan ja otin kameranikin mukaan ja räpsin ulkokuvia, ja miksipäs ei koska ihana aurinko lämmitti meitä.. Ja mieli oli kyllä jälleen niin keväinen.

Siis niin ihanaa kyllä tänä alkava kevät ja sitten myöhemmin se kesän aika, kyllä tämä olikin niin piitkä ajanjakso voitettavaksi että meinas ihan masentuu..

Ulkokuvistakin tuli niin ihania koska ihan mieletön tuo valo näissä.. ai että..


 
Ja voi että mitä valtausta nuo jääpuikot ovat taloihin tehneet.. Ihan mielettömän pitkiä puikkoja onkin.. hui hitto alle ei paljon kannata mennä tai tekee tuhoja.. 
Mutta kyllä ne aika upeita on.. siitä ei pääse mihinkään..
Ja hei ekat aukinaiset pajunkissat tänään bongattiin jo.. ;)
 
Joko olet bongannut???
 
 
Loppuun vielä tästä mun ihanaisesta mallista kuva.. ;)
Tässä kuvassa oli vaan jotain...
 
 

Illanjatkoja!!!!
*Elina*

1 kommentti:

  1. Moikkelis moikkeliiis!
    Kyllä on oikeesti taas upeita kuvia! Itsekin virkistyy kun näkee noin pirteitä kuvia. Täällä on makuupäivä aloitettu siivouksella (jo voiton puolella) ja kyllä on huippua tuulettaa oikein urakalla tota raikasta ilmaa sisään! Vielä lattian sipaisu ja avot, taas sekunnin on raikas ja siisti kämppä =)
    Ei muuta kun leppoisaa hiihtistä ja palaamme asiaan taas! LOVE -T-

    VastaaPoista