tiistai 30. huhtikuuta 2013

Vappuvapaat alkaa..

Ericalla oli tänään eskarissa naamiaiset, ja kissaksi Erica halusi pukeutua.. Joten heti aamusta naamaan meikit ja menoksi.. Oli niin ylpeä tyttö ;) Emilia sai kanssa kouluun naamiais-naaman ;) Miau!!!

Meillä Erica ilmoitti että en tänä vuonna halua folio palloa, ja noh ei siinä sit voi kun sanoa että okei, halusi hiusväri purkin ja nyt meillä on sitten pinkkipää täällä kotona.

Meillä alkaa nyt vapaat ja vaikka sää meillä tällä hetkellä synkkeneekin mutta silti halu on suuri mökille.. Joten pakko se on tavarat pakattava kasaan ja suunnattava toisenlaisiin maisemiin..

Hommaa on nyt ihan kiitettävästi mitä ens töikseen tarvisi tehdä että kunnolla voi aloittaa mökkielämän, Ensteks paikkojen siistimistä ja haravointi hommaa riittää ihan tosissaan..

Sitten voi alkaa levittelemään terassikaluja levälleen.. Sen verran paljastan että olin jälleen kiltti ollut ja ei tarvinut ees suuresti perustella sitä juttua mitä aikaisemassa postauksessa puhuinkin.. Nyt se on tontilla jo kasaamista vaille.. Ei viel varmaan tällä reissulla kerkeä mutta ihan tässä lähiviikkoina paljastan sen "puuttuvan palasen" meidän ja vieraiden viihtyvyydestä. ;)

Kaikkien siivousurakoiden ja tontin kevät siivouksien jälkeen, on sitten vuoro terassin valttauksen.
(Voin myöntää että pikku stressi meinaa pukkaa.. ja soija kun jo ajatteleekin..)

Noh pakko vaan tsempata että tässä on se koko kesä aikaa...
Tämmöisiä suunnitelmia meillä vapuksi,
Minkälaisia teillä??

Rattoisaa Vappua lukijani!!

(Hei huomenna on kesäkauden ja kuukauden ensimmäinen päivä.. Jippii.. Tätä ollaankin odotettu!!!)


*Elina*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti