tiistai 3. syyskuuta 2013

Hyvästi kiva ja monen monta muistoa tuonnut kesä, Tervetuloa Syksy!!

Hitsi sentäs, sehän on syyskuu vaihtunut.. ja virallisesti alkanut syksy..
Joka kertoo meillä sitä että illat kun pimenee niin meillä alkaa tuikut palamaan.. ja hämärävalot alkaa pikkuhiljaa saapumaan taas illoiksi.. ja vähä yöksikin... ;)

Vielä en olisi ollut tähän syksyyn valmis.. mutta onneksi on pieni pilkahdus auringosta ja lämmöstä, tuolla jonkun ajan päästä.. pieni tauko pimeyteen... Aah!!!! Sitä odotellessa..

Tietenkin myös minun syksyyn liittyy.. kaikkien reality-sarjojen kyttääminen.. ja tänään se syksyn varma merkki alkaa.. BIG BROTHER alkaa valvomaan... Ja ihan takuulla "tirkistelen" julkkiksien sitä ns. arkea, jos noin voi sanoa.. ei ehkä.. mutta kummiskaan en usko että kukaan oikein pystyy ainekaan esittämään jotain muuta mitä on ... aikaa kummiskin se 6viikkoa enimmillään..

Fabe heitti ja tänään hyvästi kesälle partsilla... morjens!!! vaiko morjesteli naapureille.. :) 

Huomenna olisi sitten tiedossa eläinten huoltopäivä minulla...
Eli:

Aamusta reipas lenkki Topin kanssa.. kahvit koneeseen.. ja harjaus.. pesu..kuivaus.. harjaus...ja PUUH!!! Turkki on jälleen muhkea, kiiltävä, ja silkkinen...  <3

Fabeen tämä suunnitelma ei liity.. Hän saa vaan valvoa tilanteita.. Omalla paikallaan partsilla ;)´Mutta nyt iltahommien pariin.. että oon sit KLO:21 aivan vapaa katsomaan talon avautumista!!! ;)


Kuuluuko sinun syksyysi BIG BROTHER???


*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti