tiistai 8. toukokuuta 2012

Aurinko energiaa!!!!

Voi että kun on ollut tää alkuviikko niin kaunista ja pikku hiljaa lämpöisempääkin ;)  Eilen illallakin seitsemään asti oleiltii partsilla kun paistoi iltaaurinko jopa kuumasti!!!  Orvokit myös jo kukkii partsillamme.. Sen suurempi kukkia en varmaan parvekkeelle laitakkaa. koska kesällä täällä ei ole ketään säännöllisesti kastelemassa niitä..

Mökille olen alkanut pikku hiljaa suunnittelemaan kasveja ja kukkia mitä laitan.. Muutamia juttuja tarvisi vaan ensin askarrella niin sitten voi istutella.. Josko jopa ensi viikonloppuna sais irti sen verran itsestään, koska meillä ei tuo mies liiemmin näihin mun kotkotuksiin puutu!! YLLÄTYS ;)


Tänään aamusta lenkkeilin Topin kanssa satamassa, ja oli ihanan rauhallista ja ja todella kiva käpsötellä välillä niin ei niin joka päiväisillä reiteillä.. ja Ihanan aurinkoinen aamu.. Ihan parhautta!!! Etenkin aamut (kunhan on ensin saanut itsensä ylös sängystä)  ja aurinko!!
Ja huomatkaa kuinka on jo vihreyttä puissa ;)

Nyt perheelle eväät pöytää ja alkuillasta piha talkoot kutsuu!!!AURINKOA JA ENERGIAA JOKAISELLE LUKIJALLENI!!!!


*ELINA*1 kommentti:

  1. Kiitti,sitä toivotan myös siulle!Kylhän sul energiaa riitti tällekin päivälle "hupitempauksesta" päätellen,you know??

    VastaaPoista