sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Viikonloppu!!!

Miksi nämä viikonloput lipuu näin nopeasti.. juuri kun alkaa niikun kotiutuu jälleen mökille niin onkin jo sunnuntai ja yleensä viel aurinkoista???..

Tässä mietiskellyt josko sitä tällä viikolla varastais vähän viikosta ja lähtiskin jo taas aikasemmin maalais maisemiin,, koska hommaa siellä vaan riittää.. niinkun vissii kaikilla mökeillä. mutta erityisesti meidän tuvilla :)Tämä kuva piti kanssa tänne laittaa, koska tää kuva kertoo enemmän kun tuhat sanaa.. nyt siit ainakin se puol vuotta Topin paras kaveri on tuo "piippu" mikä pitää sit tuolla mökillä olla koko ajan jos ei suussa niin sit ainakin ihan hollilla.. Uskomaton rakkaus noihin puikkoihin!!!
Nyt siis ainakin pari päivää kotosalla  ja asioiden hoitoa , ja jos ilmat suosii niin mökkielämä kutsuu jälleen puoles välis viikkoo.. 

 Huomisen päivän vietänkin Erican kanssa koti oloissa.. 
Mutta nyt telkku subille koska yks mun lemppari elokuvista tulee juuri.. Poliisiopisto 1 ja ens viikolla näyttäis jatkuvan jälleen seuraavalla opistolla ;)

Toivon että ens viikko olisi AURINKOINEN!!!! 


*Elina*
6 kommenttia:

 1. Olen kanssasi samaa mieltä että nämä mökkiviikonloput menee ihan liian nopeasti!
  Ensi viikko on ihan ylipitkä, 5 päivää ennenkuin taas pääsee sinne... mutta onneksi jo seuraava viikko on lyhyempi. :)
  Teilläkin taitaa nuo lemmikit ottaa ilon irti mökkeilystä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä todellakin tuntuu aina viikko niin pitkältä. Ens viikko meneekin meillä viel niin että pääsen jo heti maanantain jälkeen ponnistaa äkkii takaisin maalle.. Kyllä siellä viihtyy niin paljon paremmin kun kaupungissa.. ja tulee oltua viel nin paljon enemmän ulkonakin ;)

   Eläimistä kyllä niin huomaa kuinka nauttii vapaana olosta..

   Ens viikolla olisi suunnitelmissa vähän nikkarointiakin.. Kukkalaatikot tarttis saada aitan pieleen.. ;)ja ja ja.. paljon muuta ;)

   Aurinkoista viikkoa sulle Minttu!!!

   Poista
 2. Nyt löytyi taas ihana blogi luettavaksi :)! Tervetuloa myös minun blogiani lueskelemaan. Aurinkoista päivää toivottelee Mustikka :)

  VastaaPoista
 3. Kiva että löysit sivuilleni ;) Tsekkasin nopsasti sinun sivujasi kanssa ja lisääntyy "lukulistalle" ;) Kiitos vinkkauksesta ja etenkin kommentoinnista ;) Aurinkoista viikkoa!!!

  VastaaPoista
 4. Voi juku ,kun taas on ihanii kuvii,vielä kun lämpenis!

  VastaaPoista
 5. Heipat <3
  Ihania kuvia! Tunnelma niistä välittyy tänne, ruudunkin taakse. Jospa kesällä ajelisin, joku hetki teitä katsomaan!? Olisi niin ihana nähdä teitä kaikkia!!!

  Terkkuja koko poppoolle ja halit sinulle, Elina <3

  Mervi

  VastaaPoista