keskiviikko 19. joulukuuta 2012

Joulukukat

Sain jo marraskuun puolessa välissä valkoisen joulutähden, joka jo meinasi nuukahtaa lopullisesti.. en muistanut sitä juottaa.. Kuinka se unohtukin.. Olen juuri tämmönen kasvinhoitajana..

Mutta hitto kun sitä hoivasin ja juotin joka päivä vähän.. ja paikkana sillä on olohuoneessa semmonen paikka että ikkunoista ei tule ollenkaan vetoa, niin on edelleen täysin hyvinvoiva.. On tuo joulutähti niin ihanan kaunis <3


Ja kaupoissa kun on tullut koluttua tässä kuussa ihan todellakin. niin olen aikas useasti silmäillyt hyasintteja, niin mikä siinäkin on, että puolet on sen näkösii että kaksi päivää kotona  niin se on entinen hyasintti.. ja toiseksi kun valkoista olen hakemassa.. niin ei oo kun vaaleanpunasia ja sinisiä.. 

Mutta eilen pyörähdin Hong Kongissa, sieltä löytyi valkoisia hyasinttei ja yhden sinisenkin otin poikeuksellisesti..  kunhan nyt puhkeais kukkaan tuoksua tuomaan.. ;)


ainiin ja kahdesta toiveestani toinen toteutui eilen.. ja saimme iskän jouluksi kotiin!!! ;)
Kaikista suurin reaktio oli meidän Empulla, ei tiennyt itkeäkö vai nauraa.. ensin naurettiin ja sit tuli itku ;) siis ikävä oli!!

ja toinen toiveeni sai siivet.. ;) mutta kohde muuttui..??

Kepeää keskiviikkoa!!!!


*Elina*
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti