lauantai 15. joulukuuta 2012

Joululahja toive

Hui hitsi millainen ilma tänään jälleen ollut.. Mielettömiä tuulia ainakin meilläpäin ollut ihan koko päivän..

Joten siis ulkoitu vaan ne pakolliset ulkoilut..

Olemmekin olleet täällä ihan likkaporukalla kohta 3viikkoa.. Mies lähti juuri ennen lumien tuloa intiaan asti töihin.. ja todennäköisesti saamme sen jo ensi viikolla kotia.. Ihanaa..Voi nyt alkaa ollakin jo niin ikävä!!!

Siis joo lahjatoiveita tässä meinasin teille kirjoitella... Olenkin itse jo hankkinut melkein kaikki lahjat tärkeille ja läheisille ystäville.. Vissii viel kaksi uupuu.. mutta onhan tässä viel hetki jouluun..

Itselläni olisi vaan yksi lahja toiveena... Oon jo niin kauan haaveillut uudesta kamerasta, ja sellaisen nyt sit haluaisin... Olen mielestäni ollut niin kiltti että oisin sen ansainnut ;) Oikeesti!!!! ;)

Mutta haluaisin teiltä lukijani nyt kommenttia hiukan millainen on teillä ja oletteko olleet tyytyväinen valintaanne???

Itse vähän olen kuolannut tätä mallia: Canon EOS 600D RAKAS JOULUPUKKI, MINULLA OLISI VAIN YKSI TOIVE; TAI SIIS JOO OIKEASTAAN KAKSI... ETTÄ SAISIMME JOULUKSI ISKÄN KOTIIN!! JA TÄMÄ KAMERA!!! ;)


Ja hei jos teillä sattuu olemaan juuri kyseinen kamera, niin kommentoikaa ihmeessä kokemuksia tästä!! Olisin todella iloinen. Risuja ja ruusuja saa laittaa!!!

Hui, hitsi nyt viel tonne tuiskuun ja tuiverrukseen tarvis poiketa Topin kanssa!!!


Hauskat lauantai-illan jatkot!!!*Elina*

7 kommenttia:

 1. Mulla on juurikin tuo ja mä rrrrrrrrakastan sitä!!!!! ♥ ♥ ♥ On ihan unelma käteen, perustoiminnot on helppoja ja mielestäni jo niillä saa hyvää kuvaa. Ja vielä jos intoa riittää opetella, niin opiskeltavat ei tuosta heti kesken lopu. Uutta putkea tietty kaipailisin itse, sellaista jolla sais pitkät suorat linjat pysymään suorana ja tarkempaa makroa. Mutta juu, aivan oon tuohon koukussa, kyllä niin ihana on, että! Toivottavasti saat omasi myös ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva Sirja että rohkenit ensimmäisenä kommenttia antaa.. Olen juu kanssa hiukan lueskellut tietoja tästä ja jotenkin miellyin niin tähän ja ajattelin että oisko tää juuri se mitä olen hakemassa.. ;) Siis vaikuttaa hyvälle.. Toivottavasti olen ollut tarpeeksi kiltti pukin mielestä ;)

   Poista
  2. Esmes noi mun Ikea-kuvat (uusin postaus) on kaikki muokkaamattomana suoraan kamerasta. Usein tuo sisätilan kelmee keinovalo tarvis lisää kirkkautta, mut kyllä noista musta selvän saa, vaiks olikin ihan pikaisia räpsäsyjä. Tuohon kameraan kun yhdistää viel vaiks photoscapen, mikä sullakin taitaa olla käytössä, niin aika mielettömän kivaa on kuvien kans plärätä! :) Toi on aika painava ja silleen iso, mutta musta se tuntuu vaan tosi hyvältä pitää.. :) Mutta kyllä tuntuu kun se kaulas roikkuu :D Kääntyvästä näytöstä oon kans tykännyt kovasti, sil on hauskka pelleillä ;P Tuut sit heti antaan raporttia, voi miten toivon, että tuo siel osoittees on kohta kans!

   Poista
  3. Hmm... No täytyy katsoa että onko pukki kuunnellut toivettani :) mutta joo kävin jo hiukan katselemassa ja oli kyl ihan sen oloinen kamera et ois ehkä juuri se oikea minulle ;)"

   Poista
 2. Parahin Elsa!! Muistutan tässä nyt pikaisesti että johan yks komeus siellä olkkarissa lepää.. ei sentään Intian tuliainen.. mutta se ihana, romanttinen, uljas ja hiiirrrveen valkoinen SENKKI!!! Sie olet jo saanu sen! (katkerana täällä, kun "pukki" ei ole edes kysynyt mitä olen toivonu.. nyyh). Mutta lahjoista sen verran että meillä täällä maalla on tapana ettei ostella kavereille mitään, muistetaan jollain muulla tavalla =) jos muistetaan. Mulle tärkeintä on että mulla on aikaa rakkaille ja ystäville, sekä niillä mulle. Lapselle ja kummilapsille toki on pientä pakettia ostettu. Niin ja meidän "helmi" on myös jo lahjansa saanu.. ilman rusettia.. siis sen puhelimen, ai hyvä tavaton kun se rassaa sitä kaiken iltaa, sanoinkin jo että lanka puhelin olisi ollu parempi vaihtoehto. Niin ja vielä tosta sun lahjatoiveesta: olet kyllä jättiläis tuubisi ansainnut (intianreissukärsimys) ja jotenkin mulla on sellanen tunne että se koti-mokkis sen sulle pyöräyttää pakettiin =) nyt meikkis lähtee vällyn alle. Moikkelis moikkeeelis!! love -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihanuus.. Ihana teksti jälleen sulta tuli <3
   No siis eihän sit senkkii tähän kouluun nyt sotketa..;) ja hei ei meilläkään paljo toiveit pukki kysele.. (Eikä lue tätäkään kirjoitusta... ) joten luotan siihen että on ollut skarppina aikaisemmin ja laittanut korvan taakse.. Kuis se teijän "helmellä" pukki jo käyny :) ja eikös se pukki oo kummiskin joka vuosi muistanut sinutkin <3

   Poista
  2. Joo on kyl pukki muistanu, joskin huolestuttavan viimetippaan jättänyt. Eikä mulla mitään mega toiveita kyllä edes ole =) (huom. mihin "kouluun sotketa.. oletko kouluun menossa..)nojoo. Oikeesti vois edes jouluna hiukan syventyä ja nauttia siitä että on perhe, ihania rakkaita ystäviä ja muutenkin suht terve. (melkein..) =) menipä hartaaksi, just think about it, elsa!!! =) ja näistä kirjotuksista.. johan se "tsykoloki" (psykologi) koulun pääsykokeissa sano että olen :verbaalisesti lahjakas.. hah!! (niikuin varmaan kaikki ketä se haastatteli) Joten lisää on luvasssa aina kun vaan ehtii. Ja ihana kun vastasit! Nyt tämä verbaalinen lahjakkuus lähtee laittaa sen eväspakin kuntoon ja kohta hiihdän ton mäen ylös ja lähden kirmailee käytävälle! Luvassa leppoisaa työntekoa ja rentoa meininkiä.. NOOOT!! Huomen suora yö (tai käyrä) joten soitetaan aamusta, mun aamukuviothan jo tiedätkin. love -T- ps. täytyy tarkastaa teksti kunnolla ettei ole virheitä.. sattuu taas pilkka omaan nilkkaan. (hius tapio)

   Poista