torstai 7. helmikuuta 2013

Torstaipäivän haaveita ja ihasteluita

Maanantaina kävin Finnmarilla ihastelemassa, joko on kevät sinne saapunut.. ja todellakin oli jo saapunut.. Ihania pastillisävyjä ja ihania lasitavaroita.. Tulee niin kevät jo ajatuksiin..

Vinkkinä teille lukijat, jotka asuvat lahden seudun lähettyvillä, niin kannattaa poiketa ihastelemassa ja tekemässä löytöjä..

Uusi kevät 2013 kuvastokin on jo ilmestynyt ja kyllä oikein himo iskee samantien.. Ainakin minulla iski.. Tykkään!!!

Kuvani on uudesta kuvastosta napattu kameralla joten kuvan laatu ei oo mikään erityisen hyvä..
mutta fiilistely kuvat kummiskin sain postaukseen.. ;)

Voisin tässä senkin sanoa että kyllä hempeä vaaleanpunainen saapuu kyllä varmaan jollain lailla meillekin harmaan kaveriksi...

 


 
Haaveiluja tälle torstaille, mutta ikävä kyllä totuus hyppää silmille heti kun katsoo pihalle..
 Talvi vaan jatkuu!!!!! ;)
mutta haaveilla ja odotella saa tulevaan kevättä!!!



*Elina*


6 kommenttia:

  1. On se nättiä,poikkesin minäkin ihailemassa kevään vaatevärejä,oranssikin on niin ihgua,pitkän pimeyden jälkeen.Finnmari on kyl niit ihania paikkoja ,jossa pää menee niin pyörälle!

    VastaaPoista
  2. Heipsan! Pika viesti ennen duuniin valumista.. noista kivistä saadaan ensi kesäksi meinaan pikku projektia =) että otappa lapio käteen ja lähdet jo sinne "topin ulkoilutus montulle" kaivamaan, ihania sileitä kiviä!! Ja sitte kesällä teidän tersulla taas askarrellaan (ai luoja) niistä kivoja koriste juttuja, eikö? Ja jos muoto ei miellytä, tiedän yhden kuka varmasti vetää niitä traktorin perässä että tulee sopivan näköisiä ja kokoisia =) arvaatko ketä tarkotan?? Rauhallista iltaa ja palataan huomenna. LOVE -T-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaan todella ketä tarkoitat.. voi kun se kesä jo koittais.. ;)

      Poista