lauantai 4. toukokuuta 2013

Pienen pieni paljastus.. vähän jo etukäteen.

Kaikki ketkä minut paremmin tuntee, niin tietääkin että minä olen kyllä aikas malttamaton ihminen, ja jos tarvii jotain oikein odotella niin minullehan se vaikeeta vasta onkin.. (Olen juuri sellainen koko odotusajan kun olisi muurahaisia housuissa..)


Ainakin jos meidän Nikolta kysytään niin, toista tämmöista hätähousua ei ihan lähellä toista oo... ;)


Joten niin kävi tämän seuraavankin jutun suhteen..

Siis "Äititenpäivälahja" nimellä kulki tämä hankinta. ;)
(Kuvan paviljonki oli viime vuonna se äitienpäivälahja.. jatkoa sille siis täytyi saada..;)

Nyt kokonaisuus on lähes täydellinen, (muutama tyyny viel somistamaan kokonaisuutta ja muutama kesäkukka ympärille niin avot..)

Mikäs se on tossa viettää saunan jälkeen olevaa hetkeä ja nauttia joesta ja kesästä!! ;)Pienen mökin miinuksia oikeasti on se että istumapaikkoja ei oo hirmuisesti, niin kun mökki on pienempi, niin siksi joudumme hakemaan tilan mökin ympäriltä..

Hommat odottais jo niin tekijöitään tontilla, mutta hitto kun on tää arkikin sotkemassa kuvioita viel hetken, ennen kun lomaillaan..

Tänään vietetään hetki pienempien ja vähä isompien tanssijoiden maailmassa.. ja suuntana on kohta Sibeliustalo.

Nyt ylös, ulos, ja nautitaan ilmasta!!!!

*Elina*

4 kommenttia:

 1. Ihana on :) lisätilaa saa kivasti kun vähän duunailee :) Ellu, mie tunnen kyl pari muutakin sauhuhousua ;) tuttu tunne :D
  T. Päivi

  VastaaPoista
 2. Olen varma, että täältä löytyy hyvä kilpailija sinulle...siis malttamattomuudessa...:)

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää,hoppu-Liisahan sie oot,kehen lie tullut??Maltahan viel vähän niin pääset maalaistumaan <3

  VastaaPoista
 4. ELSA!!! Sie todellakin olet aika mahdoton sähikäinen =) siis hyvällä tavalla! Ja johan myö ollaan totuttu siihen .ul..n nahkan veivaamiseen vuosien saatossa =) mutta sekin on kuule osa sun luonnetta ja tapaa toimia, jokainen kun on erilainen. (luojan kiitos) Kyllä noita sun vouhotuksia on hauska seurata ja paras tän kevään kommentti oli et: tänä vuonna mökillä ei aleta mihinkään uuteen hommaan vaan tehdään vanhat valmiiksi.. buhahaa, varmaan!! Ja palatakseni noihin tersu kalusteisiin niin on kyllä oikein nätit ja sopii tohon kivasti (mie tietysti laittaisin ne toisin päin, mutta ei se olekaan mun tersu) joten oikein ihanan aurinkoisia ja rentouttavia hetkiä koko perheelle ihanaksi "tuunatulla" lepolaavulla =) ehkä myös itsekin pääsen siinä vähän makailemaan? love -T-

  VastaaPoista