keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Huh, Johan on taas aikaa vierähtänyt.. päivityksen aika siis..

Täällä ollaan edelleen.. On ollut kirjoittelu into kadoksissa, ja ei ole huvittanut, on nyt ollut niin paljon muutakin..

Siis Tammikuuta elettiin viimeksi kun päivittelin, mutta paljon onkin kerennyt tällä välin tapahtumaan hyvää, se ei niin hyvää..

Tuolloin samaisella kuvauskeikalla mitä edellisessä postauksessa kuvat olikin, niin automme hajosi.. ja kk päivät olikin ns, "pois pelistä".. vian etsintää ja varaosan etsintää menikin se aika.. mutta kun sitten tuo Helmeni tuli kuntoon niin voi että se tunne kun sai jälleen ajella sillä omalla helmellä ;)
Jälkeenpän oikein nauratti, miltä näytinkään ratin takaa kun mua vaan hymyilytti!!! ;)

Se siis siitä, Mutta joo nyt on jo joku ns. väli väli etappi jo saavutettu, ja voin kirjoittaa, että vuoden vaihteessa päätin, sen ison asian kun että haluan aloittaa jonkun sortin elämäntapa remonttini..
Painoa siis pois ja terveellisempi elämän tyyli ja nauttiminen tästä elämästä..

Nyt on siis 2kk takana, ja kolmas kk alkoi, ja täytyy kyllä todellakin myöntää että enemmänkin kuin tyytyväinen olen päätökseeni aloittaa tämä projekti.

Kaikin osin voin jo tämän kaiken 2kk eletyn ajan jälkeen paremmin ja mieleni on mielestäni myös iloinen ja positiivinen.. en sano etten ennenkin olisi ajatellut positiivisesti paljon..

Ja kroppa on ja tuntuu myös toisenlaiselta, miinus kilojakin on tällä hetkellä 10, ja sekään ei ehkä niin suurin juttu ole tässä jutussa, mutta projektin alussa mietin pitkään, millaista muutosta kaipaan ja siihen lopputulokseen tulin että, A: Haluan oppia syömään oikein, Painoa tippumaan, Oppia nauttimaan liikunnasta, ja sen jälkeen tuomasta hyvästä olosta, ja myös oppia herkuttelemaan niin että se on se joku aika. ja paluu takaisin siihen terveellisyyteen..

Ja kaikki nää jutut kun on "kondiksessa" niin silloin palkintona on se parempi minä kuva..

Minä todellakin aina sohvalla jojuaja, rohkenin menemään salille, niiden rautaa pumpanneiden ihmisten keskelle ihan omana itsenäni, todeten itselleni, jostakin se on vaan aloitettava.. ja olen nyt vieraillut siellä ihan kiitettävästi, niin nyt voin sanoa että olen "hurahtanut" vähän siihen ;)

Minä en olisi koskaan ennen uskonu että näin tulen kirjoittamaan tuota lausetta.. mutta näin tein!

ja todellakin aion jatkaa tällä menolla,ja toivon että en palaisi siihen vanhaan "elämäntyyliin takaisin"

Tämäkin ehkä hiukan selittää teille miksi täällä ollut nyt hiukka hiljaisempaa.. mutta yritän silloin tällöin teille jotakin kirjoitella..

(Sainkin tuossa jo muutamilta yhteydenottoa, miksi blogi hiljainen ja kaipaa postauksia.. niin se oli todella ihana myös kuulla että joku kaipaa tätä kirjoittelua täällä netin maailmassa ;) ,

Sen suurempaa kuvaa tähän ei nyt ole mutta vinkkinä kerron että muistakaa katsoa telkkarista tänään, Klo 21.00 JUTTA JA SUPER DIEETIT, jos ei se motivoi liikkumaan niin johan on ;)Kepeää keskiviikkoa kamut!!!!
*Elina*

8 kommenttia:

 1. Onnea sinulle!!!
  Tuossa kuvassa on muuten yksi tuttu tyttö...hurjan painonpudotuksen sai aikaiseksi jo ohjelman aikana ja lisää on tiputtanut..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikki tässä sarjassa tekivät suuren muutoksen ja siksi annan suuren hatun noston kaikille näille!! Ihan huippuja jokainen :)

   Poista
 2. No mutta, täällähän on käyty skriivaamassa uusi päivitys =), kiva! Olet kyllä likka hienosti jaksanut sitkistellä mielihaluja vastaan, etsinyt aikaa ja motivaatiota liikkumiselle ja ennenkaikkea tehnyt sen innosta piukeena!! Mahtavaa seurata "vierellä" kuinka sinä muutut (onneksi vain ulkoisesti) pienemmäksi. Ei silläkö, että olisit mulle yhtään vähemmän tai enemmän tärkee kun ennenkään, olen vaan kovin ilonen sun puolesta!! Tsemppiä ja intoa tulevaan.. vesihiihto kauteen! With all my love -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos -T- ihanista sanoistasi, Tässä alkaa taas "mestari" pikku hiljaa liikuttuu, jälleen ;)

   Poista
 3. Ihana niin ihana kuulla, että olet löytänyt liikkumisen riemun ja nautinnon. Itse kuulun niihin, jotka ovat liikkuneet koko elämänsä, reilu parikymppiseksi asti kilpaillut ja erittäin aktiivisesti. Sitten tuli lapsia ja liikkuminen sai aivan merkityksen. Liikun, että jaksan olla hyvä äiti lapsilleni, tunnen itseni energiseksi, puran paineita, saan tuntemuksen kehooni ja niiden jylläävien endorfiiniryöppyjen nautinnosta jotka siellä salilla puskevat kehooni. On tämä vain niin erilaista, kun se liikkuminen, että pelit sujuisi tai menestyisi. Nyt tärkeintä on menestyä itsensä ja hyvän olon kanssa! Niin paljon onnea valitsemallesi tielle. Ja ihana kuulla,e ttä otit myös tuon ruokavalion mukaan, ne yhdessä tukevat toinen toisiaan. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emppu: Kiitos kommentista, juu uutta ja ihmeellistä tämä on minulle nyt ollut ja jotenkin hyvä olo tulee jo siitä että huomaa että osaa ottaa sen "oman ajan" ja käyttää sen näin itseensä <3

   Poista
 4. Wau.... paljon paljon onnea sinulle ja tsemppiä elämänmuutoksellesi, jaksa vain jatkaa tavoitteeseesi! Itsekin taannoin kehostani 10 kiloa pudottaneena voin sanoa, että koko elämä tuntuu nyt paljon paremmalta niin fyysisesti kuin psyykkisestikin, on todellakin paljon iloisempi mieli. ja ihanaa, kun vaatteetkin näyttävät päällä paremmilta kuin ennen. Uuden ruokavalion olen itselleni sisäistänyt ja nyt se toimii jo hyvin, harvoin enää tulee hirveää "makeanhimoa" yms.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Riitta: kommentissasi on joo paljon samoja juttuja joita myös allekirjoitan :)
   Ja ennen kaikkea se että huomaa kuinka hyvä olo tulee ja osaa itseään arvostaa, ja siksi näin tekee ;)

   Poista