torstai 9. helmikuuta 2012

Aamu lenkillä

Huuurrrr!!! Muuta ei voi sanoa.. Vein aamusta likat tarhaan ja itse Lähdin vesijärven rantaan ja jäälle Topin kanssa.. Sai Topsukka purkaa energiaa.. kun sitä tässä meijän pojassa riittää :) Ihana nähdä kuinka tuo karvapallo nauttii vapaana olosta ja siitä että sille antaa kaiken aikansa.. ja mikä miellyttämisen tarve sillä on..
Se on se maailman paras ystävä!!!!

Voin sanoa että aikas kirpakka keli oli -24.5´c. Mutta niin kaunista..

Mutta se ei vaan uppoa mun päähän kun näin vanhempia naisia kävelevän pukuhuoneeseen rannan luona ja hetken päästä tuli simmareissa sieltä ja kohti avantoa.. siis voi järkytys.. Mutta kuulemma tekee niin hyvää ,ja helpompi sinne kuulema mennä "näin kylmilteen" kun saunan kanssa.. 

Siihen en vaan jaksa uskoon että kyseiseen harrastukseen koskaan retkahan..

Juu olen nyt monista jutuista lukenut kuinka nää pakkaset alkaa jo muillekin riittää sama täällä.. Eilen luin lehteä netissä pisti silmään uutinen Sveitsistä kuinka pakkanen ja jää oli tehnyt tepposia.. joten hiljenin sen uutisen jälkeen hetkeksi tästä meijän ilmasta :) 

Tässä muutama kuva jakoon uutisesta :


Huh huh :)

Mutta nyt suuntaan itseni noihin mun ostettujen jätesäkkien pariin.. josko sais vähän heitettyä roinaa roskiin.. ja kaappeihin tilaa.. 

Aurinkoa ja energiaa tälle päivälle!!!


*Elina*

3 kommenttia:

  1. Juu, samoin aurinkoa ja ihanaa valoa,vaikka kylmääkin.Onpa jäisiä kuvia,hrrr!

    VastaaPoista
  2. Voi ihanaa, aamulenkit on parhautta! Reippaana oot ollu ;) t.teikku

    VastaaPoista
  3. Voi kamala, mitä kuvia! Olis aika hirveää, jos täällä näyttäisi tuollaiselta!

    VastaaPoista