keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Päivitettyjä paikkoja

Heissuli hei..

Noniin hiljaiseloa on hetki ollu, ja paikkojakin keritty taas päivittää.. Aloitetaan olohuoneen seinästä..

Väriksi nyt päätin valita Graniitin harmaan ja mattapintaiseksi päätin myös jättää.. Kiiltoa saa sitten kun kyllästytään taas mattaan.. ;)

Ja Maanantai-iltana pari kertaa sipasin seinän ja siinä se nyt on:

Sohva kaipaa seuraavaksi päivitystä meillä, mutta kaikki ajallaan... seinästä tuli nyt kyllä oikein kiva ;) Tykkään!!

Eilen sitten päädyin kahvikupposen äärellä että hmm miten sais nyt taas päivitettyy jotakin uutta... ja hetken pohdinnan jälkeen päädyin eteiseen ja siirtelyllä lähettiin käyntiin.. Pöytä vaihtoi paikkaa olohuoneeseen ja olohuoneesta arkku eteiseen ja vähän taljaa päälle ja tyynyi.. ja se on siin..


Siin hyvä istahdus paikka kenkien laittoon...

Ompas hurahtanut viikko nopsasti!!


*Elina*

3 kommenttia:

  1. Elsa!! Sie olet taas riehunu urakalla.. olkkari on kivan näkönen =) ..mut se sohva.. nyt kun mulla on olkkarissa uus taso niin voin vapaasti piikitellä sohvasta =) (koska olen ollu todella alakynnessä sen kirjahyllyn takia) nojoo..ymmärrät onneksi huumoria..hiiirrrveen hyvin!!! Niin ja eteisen talja-hässäkkä on kans upee!! Voi kun mulla olis pätäkkää reilusti niin saisit tulla meille laittaa kaiken uusiksi (siinä oliskin pitkä projekti) Mutta ei muuta kun soitellaan ja rauhallista loppuviikkoa. Love-T-

    VastaaPoista
  2. Oooo.. Siul on uus taso ;) nyt tarttis päästä kyl kaffe reissu heittää niin pääsisin tsiikaa siun tason ja siut ;) Onkin jo ikävä.. Joo siis todellakin kovaa päivitystä tuo sohva kaipaa mutta jos alan oikein kunnolla tätä projektia painostamaan, niin saan yhden ihmisen ihan hermoromahduksen partaalle.. joten rauhallisesti edettävä. mutta projekti on jo aloitettu ;) Hiirrveen piristävää kyllä on hetken aikaa kun siirtelee kaluja pitkin jo poikin kämppää... Ihanaista lomaa siullekin ;) pusss!!!

    VastaaPoista
  3. Olkkari hyvä ja valosampikin.Vähällähän sit saa taas uutta ilmettä.Täälkin pitäis pyörremyrskyillä olkkaris,en vaan saa aikaseks.Tules laittaa vauhtia masiinaan<3

    VastaaPoista