perjantai 17. helmikuuta 2012

Suunnitelmat taas raksuttaa..

Joops, Jospas alkaa pikku hiljaa tauti hellittää,, luojan kiitos.. kyllä se kova ja ärhäkkä olikin..

Ja on taas aika palailla ruotuun ja suunnitelmiin mitkä jo pitkään raksuttaneet.. Nimittäin Olohuoneen seinän päivitys.. Vuoden verran sitä katselleena, mieli halajaa uutta sävyä.. tälläin just mie oon.. kun noi ajatukset ja mielihalut vaihtuu.. Ei onneksi kaikissa asioissa ;)


Tämä olohuoneen "pronssi"seinä saa vaihtaa sävyä.. mutta ongelmahan tässä on mulla se että olisiko kiva ihan mattamainen vaiko lisäisikö siihen myös hiukan hohdetta... molemmat ajatukset viehättää kovin..  hmm.. tässä olisi vaihtoehtoja sävylle:

Tällä hetkellä eniten miellyttäisi tämä päällimmäinen tuhkan värinen.. mutta hirmu vaikea ajatella noista pienistä näyte paloista taas tota koko kokonaisuutta,


Ja jos hohdetta haluais niin silloin kyllä päätyisin TAIKA maalien lasyyriin.. ja värinä olisi hopea.. niin silloin hohdetta tulisi...  ja ei tarvis kun sipasta matta maalin päälle sitä, ja avot!! VAIKEAA!!! ;)

Millaisia suunnitelmia sinä tekisit?

Näillä suunnitelmilla kohti viikonloppua!!!


*Elina*


2 kommenttia:

  1. Vaikeaahan se on kuvitella kokonainen seinä...haluuko vaaleeta vai syvemmän sävyn?onks se viimmeinen värikortti liian tumma??

    VastaaPoista
  2. Nii.. ei kyl varmaan mee liian tummaksi tuokaan.. koska sit menee kiville jos jää liian pliisu :)

    VastaaPoista