tiistai 13. maaliskuuta 2012

Ensimmäinen ruokapostaus

Noniin tässä tulee ensimmäinen ruoka postaukseni, näitä en kyllä usein laita, ainakin nyt ajattelen niin, mutta olihan mun pakko jakaa teille kuinka helposti saa niin hyvää ruokaa. ja terveellistäkin, jää turhat hiilarit pois. ;)

Tästä lähdetään, Meillä oli maustamaton possun ulkofile pala josta leikkasin meille sopivan kokoiset pihvit..


Mun mielestä pihvistä tulee paljon parempi ja "ravintolamaisempi" kun paukuttaa littanaksi pihvin..


Mausteeksi laitoin vain suolaa, mustapippuria ja paprikaa..


Oivariinia pannun pinnalle ja pihvi paistumaan, hyvän säväyksen antaa kun soijaa hiukan roiskasee pihvin päälle pannulle..


Ja kun pihvi on valmis niin puolet lautasesta salaattia (Kiinankaali,kurkku ja herne) plus yksi persikan puolikas.. ja pihvi toiselle puolelle.. ja itse viel laitoin tässä paistetun pihvin päälle pari tippaa soijaa vielä ja avot!!!

Yleensä paistan yhden hiukan paksumman pihvin niin silloin tulee yksi isompi pihvi, mutta tänään pihvit oli ohkasempia niin siksi otin kaksi..

 Suosittelen kokeiltavaksi, ainakin niille joille pihvi maistuu.. :)BON APPETIT!!!!


*Elina*


5 kommenttia:

 1. Herkulliselta näyttää, kokemustakin on Elinan pihvin paukuttelu taidoista :D Joillekkin ne maistt raakoinakin, you know ;)
  T. Päivi

  VastaaPoista
 2. Joo jotkut tykkää ilman paistoa noista ;) Voi luoja!!! Uskoisin että tuo topelinokka se oli ;)... mutta mysteeriksi jäi ;)

  VastaaPoista
 3. Juupa juu,niin on mullakin vahva epäilys.Kiva piristys toi resepti postaus,papan kans luettiin hymyhuulil...kyl sie keksit!

  VastaaPoista
 4. kiitos tästä ohjeesta, meillä oli tänään lihanuijan osto ja pihvin paukutukset käynnissä! :D aij että olikin hyvää ja helppoa! :P

  VastaaPoista
 5. Sitähän se kyllä juuri on helppoo, nopeaa ja viel kaiken kukkuraksi ihan sikke hyvää!!! ;)

  VastaaPoista