lauantai 24. maaliskuuta 2012

Kotoilu lauantai

Koko eilisen päivän olin suunnitellut niin, että sain tehdä ihan omia kotkotuksiani.. Joten yhdet synttikset kävin, sisustushommia vanhempien luona, ja Ystäväni kanssa illallista Amarillon herkku antimien luona.. ;) HMM. chicken pocket on ihan huippu... Suosittelen!!! Kotiin ajelu ilta myöhäsellä, niin kotona odotti jo lämmin sauna.. AIKA HUIPPUA!!!

Mutta tänään.. tämänkin illan saan sitä omaa aikaa.. joten se kuluu näin, kämppä kuntoon, Topin kanssa ulkoilemaan ja vetämään happea tuonne räntäsateeseen ja sillä aikaa onkin sauna kuumentunut, ja nauttimaan siitä..ja saunaoluesta ja illalla viel poltellaan hiukan kynttiksii... hmm.. niin tykkään tästäkin ;)


Leppoisaa lauantai-iltaa kaikille lukijoilleni!!!!*Elina*

5 kommenttia:

 1. oi miten pehmoisen näköinen soffa..
  se oikein kutsuu köllimään :)

  VastaaPoista
 2. Ihana olohuone ja loistavat lauantaisuunnitelmat. Kyllä vaan koti-illat on parhaita (vaikka ollaankin lähdössä just tänään kattomaan kotiteollisuutta) ;D Oikein leppoisaa lauantaita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne vaan on oikeasti niitä parhaita ;) Mutta sit viel paremmin osaa arvostaa niitä kun ekaan käy kotoonta pois jossakin ;) Hauskaa Bile-iltaa teille ja nauttikaa kotiteollisuudesta.. ;)

   Poista
 3. Juu kiitti vaan "sisustus Pirkolle",löysit sitten taas uutta näkökulmaa,tykkään!Koti on kyl ensteks tärkee ja siellä viihtyminen terveisin kotikissa.

  VastaaPoista