maanantai 26. maaliskuuta 2012

Uuden viikon ensimmäinen päivä

Kylläpäs tämä päivä on menny hujahtanut nopsasti..

Aamusta kun availin silmäni, ensimmäisenä ajatuksena oli että, voi luoja mua väsyttää niin paljon.. ja samoin meillä kaikilla oli kyllä sama fiilis.. Liekö kellon käännöllä osuutta asiaan..??

Likat kun oli laiteltu tarhaan, niin pyristin itsestäni sen voiman että Topin kanssa reipas lenkki, niin olo varmasti parempi.. ,ja aurinkokin aamusta alkoi paistaa.. linnut sirkutti ihan mahottomasti.. KEVÄT!!!  Kun lenkiltä saavuimme niin voi vaude mikä olo, ei väsymyst ja mieli oli hyvä ;)

Sitten perus Face ja blogi kierros rauhassa.. (mikä onkin jo niin kaavaistunut, helposti vierähtää se reilu tunti kun kaikki on päivitetty) ja aamulla päätin myös ulkona sen että tää päivä on se kun tuo olkkarin tv-taso täytyy käsitellä.. Arkku pöydän aikaisemmin olinkin jo käsitellyt..(projekti roikkunut "täytyy tehdä" listalla jo liian kauan) Mutta joo nyt käsitelty kaikki mitä pitikin..
ja hyvä tulikin, Todella hyvä ja halpa vaihtoehto on toi puuvaha.. saa uutta sävyä halvalla, verraten siihen että pitäis ostaa uusi mööpeli.. ;)

Sitten lähdinkin taas Topin kanssa "Erican haku matkalle" ensin pyörähdin Topelin kanssa soramontulla keppi hommissa että sai pojasta suurimmat virrat taas poies, Koska sitä tuo ADHD koira vaatii kerran päivässä että saa olla vapaana ja mennä.. ;) Samalla keräilin koivun oksia pöydälle kimpuksi..


Nyt siis kaikki kotona ja kohtahan sit tarvii siirtyy jo tv äärelle kyttäämään nää kaikki koukutus sarjat..etenkin taas noi SATUHÄÄT!!! Ai maailma että on "tällä" kaudella katastrofi pareja ollut... Oon koko ohjelman aikana suunnillee jalkalistan välissä koska niin nolottaa parien takia kyseinen sarja.. mutta aina kummiskin pakko kattoo ;) Sellanen päivä täällä!!


Kivaa alkuviikkoa!!!


*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti