maanantai 30. tammikuuta 2012

Paluu arkeen..

Heissan!! Viime torstaina saavuimme Kanarialta takaisin tänne kylmyyteen.. kaikin puolin oli kiva reissu meillä ja Etenkin tapahtuma rikas.. huh huh!! Koko meno meni jo siltä osin mönkään kun helsingin päässä jouduimme odottelemaan lentokoneessa 2.5h kunnes pääsimme ilmaan.. syynä oli se rankka lumisade ja yksi ainoa kiitorata oli silloin käytössä ja sekin sulkeutui joksikin aikaa.. odottelua vaan.. no sitten hiukan tankkailua ja kiitorata aukesi, mutta ruuhkaa oli kertynyt 35 konetta ennen meidän nousua.. Vihdoinkin ilmassa ja loma voi alkaa.. yhteensä reilu 9h sillä 6h suunnitellulla lennolla sitten meni..

Kanarian saarilla meitä odotti uusi uutinen.. olimme joulukuussa jo varanneet lomamme maspalomaksesta. ja kentällä tjäreborin opas ojensi lapun missä luki.. että kyseinen hotelli minne oli varaus, niin sinne on ylibuukkauksen vuoksi mahdoton päästä joten olemme sijoittaneet teidät playa de inglesiin tähän ja tähän hotelliin..

noh meidän lisäksi oli kaksi muutakin naista jolle sattui tämä sama kohtalo, niin opas bussissa sanoi että käykää nyt edes katsomassa millainen  paikka on.. pettymys oli meille hotellista suuri, koska ei vastannut vaatimuksiamme joita odotimme.. luksusta ei oltu hakemassa mutta kummiskin jollain lailla pitäisi ottaa huomioo..

Meidät jätettiin bussista tielle matkalaukkujemme kanssa kun roskasäkit.. ja "mopo poika" ajoi luoksemme ja antoi kirjekuoren missä oli toisella puolella epämääräinen kartta alueesta ja sanoi että tuolla ja etsikää sieltä huoneenne.. siis bungalow-tyyppinen asuin alue oli tämä.. siihen jäimme huuli pyöreänä katselemaan toisten naisten kanssa että okei.. missähän huoneemme sitten tuolla on..

Löysimme huoneemme ja siihen täytyi tyytyä kun muita oppaamme ei saannut tarjottua, saimme pienen  hyvityksen tjäreborgilta kyllä, mutta kohtelu ainakin tuolla kanarialla oli tjäreborgin henkilöiltä alaarvoista, ja vastuuta mistää ei tuntunut ottavan kukaan.. se kämppä missä oleilimme viikon verran oli todella kylmä ja kahden paksun viltin alla jouduimme nukkumaan siellä koska muuten olisimme jäätyneet. illat ja yöt olivat viileitä..

Tässä kertomukseni lyhyessään.. Matkaa oli kummiskin jo suunniteltu aikaisemmin ja suunnitelmiin ei kuulunut hotellin luona oleminen muuten kun öisin, niin tämä meni hyvin.. kiersimme siellä monia paikkoja ja näin itsekin paljon jo saaresta viikossa..  Ingles, maspalomas, puerto rico, puerto de la mogan, Amadores, las palmas...

Muuta tämänkin postauksen tein siksi että halusin jakaa teille lukijat :Että kannattaa miettiä kaksi kertaa kellä matkanjärjestäjällä menee reissuun.. ekaa kertaa itse menin tjäreborgilla ja toistaiseksi ainakin tulee olemaan se eka ja vika kerta..!!! Palautetta annettu tjäreborgille katotaan mitä vastataan vai vastataanko mitään???

Onko kellään muulla teillä lukijat, saman tyylistä kohtelua ollut???

*Elina*


Illalla laitain teille reissusta kuvia :)

2 kommenttia:

  1. Noin paljon tapahtumaa YHDELLE reissulle onnistuu vaan Elsa sulta. Mut mun on pakko kirjottaa: Äskeisestä "sparrauksesta" (siis siitä puhelin keskustelusta) intoutuneena laitoin oikein pakaste rehut hellalle kiehumaan, mutta kappas.. olin ostavinani porkkana-parsa-kukkakaali hässäkkää niin MITÄ V#%tua.. sieltä tursuaa jotain kokonaisia PALKOJA?? sinne kattilaan..hei oikeesti, voiko niitä syödä? HYI!.. niin oon nättinä täällä.. yritä tässä sitte syödä terveellisesti!! Onkohan ne Tjäreborgin valmistamia???? Halusin vaan jakaa tän hiirrrveen tilanteen sun kanssa!! with love -T-

    VastaaPoista
  2. Juu,matkakertomust on kerrattu meilläkin,kuitenkin kaikesta huolimatta kaiketi positiivinen reissu?Postaukset laitettu Itellan matkaan,perästä kuuluu??Mukavia talvisia päiviä!

    VastaaPoista