sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Viikonloppu taas meni..

Heipsan!!

Viikko mennä viuhahti nopsasti Meidän viikonloppuun on mahtunut paljon taas: Mummolaa, Kotkan teatteria, auton ratin takana olemista, Finnkinoa, sukulaisia ja kotona oleilua..

 
Täytyy kyllä sanoa että Vares oli mun mielestä muutamia aikaisempia parempi taas.. ;) Ja tuo Reini niin mies mun makuun..hmm..

Kivaa alkavaa viikonalkua.. muutama päivä enään ja loma alkaa... :)

*Elina*


5 kommenttia:

 1. Kyllä on kummin kullasta tullut yht äkkiä niin ison tytön näköinen... tutun näköiset vaatetukset päällä :) kiva kun tykkää!

  VastaaPoista
 2. Kuvista päätellen äijä on losottanu iitin kautta tänne "maalle" .. vai? Rauhaisaa viikkoa ja (hitto) oikein rentouttavaa lomaa!! Milloin se lähtö nyt oikein oli?? kato tää vanhus ei pysty muistaa..with all my love -T-
  PS. hirrrrvveen kivaa että pääset rentoutumaa, toivottavasti siellä on hiirrrrrvveen lämmin, varo ettet ole hirrrvveen humalassa =)

  VastaaPoista
 3. Ja ja ja ja.. Hirrveen kiva että kirjoittelit tänne -T- heti toit äijä sanast tunnistin kuka siel kirjoittaa ;) Jep Maisema-haukka siel heti kartalla missä menty :) Lähtöhän on sit heti torstai.. ai ai ai aiii.. ;) Niin jo fiilareissa tääl... Hirrveen "juha Jokisena yritän sielt kotiutuu!! Palataan reissun jälkeen <3

  VastaaPoista
 4. Heippa

  Eksyin blogiisi toisen blogin kautta ja selasin nopsasti muutaman postauksen alaspäin. Sen tarkemmin en vielä ole ehtinyt perehtyä, mutta luin tekstisi kaksostytöistäsi. Suloisia pikku taistelijoita sinun kaksosesi :) Haluaisin kysyä sinulta erästä asiaa yksityisesti, joten onko sinulla sähköpostiosoitetta mihin voisin kirjoitella? Asia liittyisi juuri tuohon postaukseen neitokaisista.
  Anna

  VastaaPoista
 5. Anna: Kiva että löysit blogini ;) Joo mun sähköpostiosoite on: elina.pjohansson@hotmail.com Laita postia.. huomenna olen viikon pois postin luota mutta jos sitä ennen kerkiät niin vastaa, jos vaan osaan :) tai ainakin sitten viikon päästä vastailen :)

  VastaaPoista