tiistai 10. tammikuuta 2012

Sormet syyhyää...

Tämä alku vuoden aika on AINA joka vuosi yhtä ajatusten sekamelskaa... Siis mun kädet täällä jo syyhyää tekemään jotakin kivaa taas tääl kotoon..

Oikeasti tämä olo ei oo mikää helppo, kun tekee mieli... ei mitään sellast mitä vois ostaa.. mutta sellast missä ite voi toteuttaa itteää.. ;)

Ja tällä hetkellä mielessä on jo pyörinyt meidän mökki ja siellä kesällä hommat mitä PITÄIS tehdä.. ja mitä kaikkea "uutta" vanhoilla aarteilla saa tehtyä... ja alakerrassakin odottelis iso maalitöniskä.. sekä mökillä, että kotoon tarttis sutii.. Kotoon ainakin likkojen sänky huutaa ja on huutanut jo vuoden maalii ympärille.. ;)

Tässä sen huomaa kun vois ihan hyvin toteuttaa itseään maali hommissa, ja asia tulisi tehtyä.. niin ei sit kummiskin oo sellain juttu että TUUMASTA TOIMEEN!!!.. Joten ei voi muuta päätellä että aistini kertoo selvästi että tää ei oo se juttu mikä pitäisi olla..

Koska silloin kun se juttu on oikea mitä pitää tehdä niin se KOLAHTAA heti mielessä, että joo tää se on ;)
Ainakin minulla!!

 ONKOS KELLÄÄN MUULLA SAMAN TYYLISIÄ ONGELMIA HAVAITTU????

Nyt toivotan kaikkia uusia blogin seuraajiakin tervetulleiksi!!!
Kommentointia mielellään odotan sinulta, jos vaan jotain juolahtaa mieleen :) Ne on niin tervetulleita :)

ja outo tehdä postaus missä ei oo kuvia... paitsi pakko jokin kuva lisätä :)

Viime viikolla yllätin Topin saunasta, On vissii sen verran mustis kanssa kissalle että kun kissa makoilee lauteilla aikas usein, niin tarvi sit itekin kivuta sinne :)


*Elina*

3 kommenttia:

 1. Ekaa kertaa vierailulla sun blogissa ja täältähän löytyi paljon kivaa luettavaa ja katseltavaa :)

  VastaaPoista
 2. Suklaata ja pörrösukkia: Kiva että löysit blogini ja olet viihtynyt.. ihan normaalista elämästä ja omista tunteistani tänne kirjoittelen ja myös valokuvat ovat kyllä iso osa täsä blogittelussa ;) ja kiva kun kommentoit ;)

  VastaaPoista
 3. Tiedän ton tunteen kun tekis kauheesti mieli tuunailla vähän kaikkee kotona...:)keväisin se tuunausinnostus taitaa olla ylimmillään kun on jo paljon valosampaa ja luontokin heräilemässä! Kodin tuunaaminen on niin ihanaa, harmi vaan kun meil heti neliöt loppuu kesken!! Jos olisi enemmän huoneita ni vois suunnitella ja toteuttaa itseään paremmin ;)Ihanaa lukea tätä sun blogittelua, keep going!! <3
  -Teikku

  VastaaPoista