torstai 21. maaliskuuta 2013

JUPITER matto

Jo jonkun aikaa olen mietiskellyt että tarvisi alkaa katselemaan eteiseen uusia matto entisten ryijymattojen tilalle.. mutta mieleisiä ei ole silmiini osunut. ja viimeksi veinkin mökille mennessäni entiset ryijyt sinne.. ja eteisemme jäi ilman mattoja..

Viime viikolla kävin ohimennen Askossa kuolailemassa kaikkea mitä kaikkea ihanaa on tullut niille myyntiin.. ja Sieltä suorastaan hyppäsi minun silmiini nämä JUPITER matot..

Ensin mietin pitkään kun luin materaaliksi muovin.. Siis muovin.. Kaikki kunnioitus ikäihmisiin mutta.. (ekana mulla tulee mieleen ikäihmisten kodit, jotka on muovimattoja täynnä..)  Ja  kuulen mielessäni jonkun mummon suusta lauseen, joka menee jotakuinkin näin: Ostin tähän keittiöön muovimaton kun on sit niin helppo pitää siistinä ja kevyt nostaa... ;)..
Mutta totta turisee!!!

Ja kaksi vuotta ryijymattoa eteisessä pitäneenä totean että ei oo meidän juttu, kun kodissa asuu eläimiä ja lapsia ja joskus tähän voi jopa viel miehenkin lisätä ;)


 
Matoissa on sekin plussaa kun kääntää niin käänteiset värit siellä, joten jos mieli tekee muutokselle niin ei muuta kun maton kääntö..
 
Nyt kun on muutaman päivän matot olleet paikoillaan niin joo-o.. ihanstunut oon ;)
 
Sävyt matoissa juuri oikeat meidän kotiin <3
 
 
Topinkin mielestä aamuvenyttelyt on hyvä tehdä maton päällä..
 
Tämmöistä täällä..
 
*Elina*
 2 kommenttia:

  1. On ne niin hyvän näköiset !Varmaan hyvä valinta.

    VastaaPoista
  2. Hei kuule ikä-ihminen! Äläpäs nyt yhtään vähättele valintaas, meinaan ne on nätit! Ja mattojen päällä seisseenä, myös mukavat jalan alla. Ne käy tohon eteiseen hienosti ja varmasti kun kevään kurakelit tulee, niin kiität itseäs että ostit ne! =) Kiitos kahviherkuista, ne katos meillä siitä rasiasta alta aikayksikön =) Rauhallista loppuviikkoa koko porukalle. Love -T-

    VastaaPoista