tiistai 5. maaliskuuta 2013

Viikonlopun suunnitelmat jo mielessä..

Heips kukkuu..

Tänä päivänä olen ulkoillut Topin kanssa mukkulan rannan maisemissa.. ja kaupan kautta kotiin ja piitkästä aikaa valmistin lohisoppaa.. ja voi vitsi kun olikin niin hyvää että..

Siis eilen vein Emilian jälleen hoitojaksolle ja viikko on siis minulla hiukan "vapaampi". Joten meinataan käyttää viikonloppukin heti hyväksi, siltä osin kun Empun kanssa ei viel ole mitenkään mahdollista mökille mennä koska on niin paljolti lunta joka paikassa, ja emme ole mökkeileet koko talvena kertaakaan..


Niin nyt sitten ajateltiin aukaista se tuleva mökki kausi.. viime vuonna menimme enskertaa pääsiäiseksi... oliko maaliskuun loppua?? Eli vuosi vuodelta siis aikaistuu mökkikauden aloitus ;)


 
Ensimmäinen viikonloppu meneekin ihan melkeimpä sisä tiloissa.. koska koko mökki on kauttaaltaan jynssättävä ennen kun voi asettua olemaan.. Ekana iltana katosta lattiaan sisätilat.. sitten seuraava päivä meneekin varmasti ulkohommissa.. jos vaan sää suosii.. olisi sellainen melekin 60 neliöö lumihommii.. ja voisin sanoo että lumenkorkeus on varmaan sellain lähes 50cm.. Nooh.. ottaa sen ihan treenin kannalta :)
 

 
 
Välillä poikkeaminen sisään ja takkaan lisää puita että mökki on koko ajan sopivasti lämmin... ;)
 
 
Illalla puusaunan pehmeät löylyt ja mökille kuuluu ne kynttilätkin kyllä.. 
Virttyneet olohousut ja villasukat <3
 
 
Oi että, ihana mennä tuonne!!!
 
 
*Elina*
 
 
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Viikonloppu kuullostaa mitä parhaimmalta.. oon kade :)
  Mukavaa mökkeilyä teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitkään tätä ollaankin odotettu ja nyt se viikonloppu taas saapui. ;)

   Poista