torstai 28. maaliskuuta 2013

Loman aloitus meillä..

Viikko takana ja onkin tuntunut ihan hirmu pitkältä tämä viikko.. mutta kummiskin tää päivä saapui ja meillä alkoi pääsiäisvapaat..

Nyt kyllä tulenkin nauttimaan näistä vapaista ja tästä ilmasta mikä meitä hellii..

Hiukan on tällä viikolla ollut näkyvissä minulla tuota "turnausväsymystä" Johtunee varmaan siitä kun loma on jo niin nurkilla.. Ja odotan sitä niiin paljon ja tekee ´niin hyvää tämän pitkän ja rankankin kevään jälkeen..

Nautiskelen täällä jo siitä että makaan altaalla ja kädessäni on kylmä juoma, aurinko porottaa ja iho tuoksuu ruskettuneelle ;)

Ne jotka ei minua niin tunnekkaan ei voikaan tietää suurta himoani aurinkoon..

Se pääsiäisen värinen pallo on kyllä se niin energiaa tuova juttu mulle.. Ai että..

Ja aina lomalle lähtiessäni vaan totean että tavoitteena reissusta on tuoda tullessaan ruskettunut naama. ja nauttia siitä lämmöstä ja energiasta minkä se aurinko tuo. ;)

Hiukan yliampuvasti näin sanoen: Tavoteväri reissusta kotiin palaen on JUHA JOKINEN x 5 ;)Noh joo.. mutta näissä tunnelmissa me aloitamme pääsiäisen vieton.. mikä menee aikalailla pakkailu jutuissa..

Hiukka kummiskin pääsiäistä tullut esiin kotiimme...Nyt vielä imuri ja rätti kauniiseen käteen hommiin...Millaisia pääsiäisen vietto suunnitelmia teillä on???


*Elina*

1 kommentti:

  1. Mul alkoi loma,yritän nauttia myös täysin rinnoin,vaik olis kyl puuhaa enemmän ja vähemmän.Aurinko piristää mieltä ja herää taaas eloon.Leppoisaa Pääsiäistä teillekkin!Kyl se matka on jo aikas lähellä.

    VastaaPoista