sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Lauantain tunnelmia

Lauantai päivällä minulla oli aika tatuoitsijalle.. ja uutta kuvaa tuli iholle jälleen.. Jo ennen viime tammikuuta kanarian lomaa olin jo pähkinyt paikkaa että ottaisinko tatuointia jalkaan vaiko olkapäähän.. Silloin päädyin olkapäähän.. Johon viime kesänä jatkoin tekstillä ja lisä koukeroilla kuvaa.. siihen olen nyt tyytyväinen.

Niin nythän jäi paikaksi se jalka itseasiassa kuva alkaa jalkapöydän päältä ja nousee pohjetta kohti ulkokautta..
Ainoana ongelmana tässä kuvassa oli se kun olin ensimmäisen tatuointi ottanut vuosia sitten ja sehän ei oikeasti onnistunut silloin niin kun piti.. vähän kaduttanut se.. mutta nyt sitten halusin samaiseen jalkaan ottaa nyt siis tämän kuvan ja niin mieluiten että joltain osin peittyisi tämän nykyisen kuvan sekaan.. Ja muuten tatuointi onkin valmis jo mutta se ongelmakohta jäi vielä hetkeksi sellaiseksi ja myöhemmin keväällä uusi aika jos idea olisi kehkeytynyt miten peittää fiksusti niin että soveltuu nykyiseen kuvaan..

Pienen maistiaispalasen paljastan nyt teille:

 
Ja melkein kolme tuntia tekijä nakutti kuvaa.. ja melkein voi sanoa että helosan voiteet niskaan, ja iltavapaille lähdin ystäväni kanssa. ja siksi että Martina esiintyi Hollolassa.. Niin poikkesimme katsomaan Martinan esiintymistä..
 
Voi että kyllä Martina on timmissä kunnossa.. ai että..
Ihan heti ei kyllä uskoisi että noin puolivuotta sitten vasta synnyttänyt.. Huh mielettömät treenit kyllä tehnyt.. Vau!!
Ja musiikistakin tykkäsin ;)
 

 
Ja kamera on räpsinyt salamavaloa täällä meillä tänään mutta.. mitä ja miksi???... se selviää myöhemmin... ;)
Voi sen sanoa että voihan WAUDE!!!!
Olen ihan fiiliksissä!!!!
 
Iloisella mielellä uutta viikkoa kohti!!!!
 
*Elina*
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti