keskiviikko 25. huhtikuuta 2012

Aurinko, Aurinko,Aurinko!!!

Meille Emilialle Flunssa kotiutunut, ja likat olikin molemmat tänään kotona.. ja Auringon paisteeseen keittiön ikkunasta herättiin puoli 8 aikaan.. Aamulla kun likat kattoivat lasten ohjelmia, niin sain osan ikkunoista jo pestyy,, ja taas maailma avartui.. kyllä ne puhtaat ikkunat niin tuo uutta näköä ;) on se kumma juttu!!

Aamupäivästä sitten ulkoilma houkutteli niin kovasti että vaatteet niskaan ja menoksi.. varastosta Ericalle pyörä alle ja menoksi, (Meillä muuten alkaakin melkein heti Erica marisemaan että tahtois Empun kyytiin kun ei jaksais kävellä.. mutta pyörällä ei moista mutinaa kuulu ;)
Oli aivan ihanan lämmin liikkua pihalla ja tuntea sen kevään tuoksun.. Meillä päin alkaa olee lumet historiaa.. ja suht kuivat paikatkin jo..

Ja Erican kehitys on kyllä parantunut pyöräilyssä tosi paljon viime syksyyn verratenkin.. pari kertaa joutu hiukan pökkää vauhtii kun oli isompi mäki.. Ja kun on aika usein kärrytelty ja pyöräilty niin Topin kyllä lenkin aikana tietää missä puolella kuljetaan ja miten käyttäydytään.. ;)

Lopussa vielä bongauksia reissultamme..


Jo vihertää :)Vihreää puskee kovaa vauhtia.. ;)


Västäräkistä vähäsen... ;)
MUSSUNI MUN!!!!Hetki sisä hommia ja sitten viel ilta ulkoilut ja sauna ;)


Energiaa!!!!!
*Elina*

3 kommenttia:

 1. Onpa jo kevät pitkällä! Ihanaa :)

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia taas!Mussukat.

  VastaaPoista
 3. Ihana ulkoilusää on tänään todellakin ollut! Itsekin kävin ystävän kanssa lenkkeilemässä.
  Ihanat Mussukat sinulla! ♥

  VastaaPoista