lauantai 14. huhtikuuta 2012

Lauantai

Meillä lauantai-aamu alkoi.. sanonnalla AIKAINEN LINTU SE MADON NAPPAA... ;) Eli ennen kukon laulun aikaa heräilty.. Aamupäivästä lähdin likkojen kanssa pyörähtämään Kauppakeskus Karismassa.. ja kun päivällä tulimme kotiin niin otin projektikseni sen mikä on pitänyt koko viikko jo hoitaa.. Topin peseminen ja harjaus ja puunaus.. Joo kun heti homman ryhtyy niin sit sekin on tehty,., kun vaan aina viittis noihin hommiin ryhtyy... ;) Joo pari tuntii kaikenkaikkiaan homman meni ja kyllä on pörhö turkkinen koira meillä..

Meillä on satanut vettä aamusta päivään ja parin tunnin tauko ja taas sataa.. joten juuri silloin alkoi taas sataa kun kaivoimme Ericalle taas tällä keväälle ekaa kertaa pyörän.. ja ulkoilulle lähdettiin..
Matkan varrella poikkesimme myös katsastelemassa Tivolia joka saapunut meille tänne Lahteen.. Ilma oli kyllä tosi kurja ja aikas tilavaa siellä oli.. ;) Tänään joo Tivoli aukesi ja vissii jonkun reilun viikon on..  Yksi perinteinen kevään merkki :)
Joo oli kyllä kiva katsoa Erican ilmeitä kun katseli taas huvipuiston laitteita.. aika monissa " isompien" laitteista kyllä heti sanoi että Mä en kyllä tuollasiin uskaltaisi mennä.. :)

Oli kyllä piipahtaa hetki katselemassa kun muutama ihminen pyöri laitteissa.. itteää ei kyllä huokutellut yhtää laitteisiin meno.. Linnanmäkeä tänä kesänä odotellaan niin sit kyl :)

Sit lähdettiin kotia kohti taas polkemaan ja kävelemään!!Nyt on 10 minsaa ja sauna lämmin meille <3 

Kivaa lauantain jatkoa!!!!


*Elina*

2 kommenttia:

  1. On se varma kevään merkki,toi tivoli,lapsia se kyl on kiehtonut aina.Samat urakakat meil odottais..nimittäin Retuliinin puunaus,pitää saada vaan se inspis.Ens viikol nähdään,"läpi tuulen ja tuiskun",lämpenis vaan nää kelit ?

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia taas täällä :) tää on Oikea hyvän mielen- blogi!
    Tivoli on kyl ihan selvä kevään ja kesän merkki!! Mä näin tänään ensimmäisen perhosen meijän takapihal joten se ei voi olla enää kaukana... Ei vaan malttais oottaa :D
    Kivaa alkavaa viikkoa, ollaan taas yhteyksissä <3

    VastaaPoista