tiistai 3. huhtikuuta 2012

Tiistai päivän tarinoita

Heipati vaan.. Se pukkas oikein kunnolla takatalven tänne meille ainakin, no joo jokaisella varmaan sama mielipide tästä asiasta kun minullakin, 

Muutenkin tämä viikko alkanut minulla aikas tooisissa merkeissä kun olisin toivonut.. enkä ala sen enempää tässä purkamaan tunteitani, mutta sen sanon että olen lopen kyllästynyt noihin peltikoppeihin millä kuljetaan paikasta A paikkaan B.. Se siitä!! 

Mutta joo kivojakin juttuja minulle on tapahtunut,mutta en kerro viel muuta teille, oon tehnyt tänään sellaista mitä en oo aikaisemmin vielä päässyt tekemään :) Ihan tosi kiva lähteä uusiin haasteisiin :) mutta siitä sitten tuonnempana lisää teille!! Iiik!! ;)

Postimme toi muiston myös Kaasona olostani marraskuussa, Hetki meni niitä kaikkia juttuja muistellessa ;) Oli kyllä todella onnistuneet häät!! ;)Siis nyt on jo Huhtikuu ja tällä hetkellä tuota lunta pukkaa.. Oikeasti en voi käsittää miksi tää takatalvi saapui.. Mutta pakko vaan uskoa että ei voi enää monia päiviä pukata tuota lunta.. Kaipaan niin sitä keltaista lämpöpalloa!! ja siitä saatavaa energiaa!!!!

Ainii meillä muuten kasvaa jo ne krookukset!!!! 


Tiistai-touhujen jatkoja!!!


*Elina*

1 kommentti:

  1. Niinpä,päivät vaan ei aina mene niin kuin toivoo,ei läheskään,olis liian helppoo jos kaiken vois aina ennakoida.Mut kylhän sit sais olla välillä sit "helppoakin elämää".toisaalta helpot hetket unohtuu pian,kun taas potkii kunnolla.Joopa joo,elämän filosofiaa?Uudella innolla vaan eteenpäin!On taas niin nättejä tunnelmakuvia!Mukavaa Pääsiäisviikkoa!

    VastaaPoista