tiistai 10. huhtikuuta 2012

Kevättä!!

Aurinko taas paistaa, ja ulkoilma on keväinen.. Meillä meillä suunnitelmat alkuviikosta meni uusiksi.. ja nyt kaavailtava uusi "viikko-ohjelma" Välillä tämä tälläistä.. noh sen päätin etten jaksa alkaa ressaamaan hirveemmin.. aina jollain lailla näist selvitään.. kun ollaan aikaisemminkin selvitty.

Viime viikolla varasin ensimmäisen kerran kirppispöydän ja nyt oon vienyt aika tavalla kamaa sinne, ja loppu viikkoon saakka viel pöytä on, ja totesin että aika hyvin tavara liikkuu eteenpäin täällä Lahdessa.. ;) Mutta eikö se niin  mennytkin että: Toisen "romu" on toisen aarre!!!!

Kevät <3

Aurinkoista huhtikuun viikkoa teille lukijani!!!*Elina*

7 kommenttia:

 1. Heissu! Ihania kuvia sulla taas. Sekä kämpiltä että möksältä. Äijä on jahdannu joutsenia siellä, tiedoksi; ne on rauhoitettuja =) jaksamista tälle viikolle ja soitetaan. Taidan sitte maanantaina tulla teille luxus-päivää viettämään! love -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissu <3 Joo jahtailin pellolla putki pitkällään Joutsenii :) Kuule Niivitäs jalkasuoraan tänne kyläilylle, ois kiva juttu ;) Soitetaan viel siitä..

   Poista
  2. Olet todellakin "tuubi" pitkällään kirmannu siellä mutaponnissa. Hah mie niin näen sut siellä:" eeeiii, pysäytä auto..pakko ottaa kuvaa noista.. mitä noi nyt on.. hanhista." =) Toveri suorastaan kiilaa bongailussa Ilkka Koiviston apajille!! Vapise Korkeasaari!! Kohta teillä on uusi luonto Tietäjä: Elsa Kuusikko!! =)
   Ai maailma, päiväuniaika mulla ilmeisesti. Soittelet kun kerkeät!
   -T-

   Poista
 2. Voi kuinka kauniit kuvat! ♥

  VastaaPoista
 3. On niin keväistä lookkia..ihanaa.Kuin myös teille,toivotaan aurinkoista jatkoa!

  VastaaPoista
 4. Kivat lumisateet!

  VastaaPoista