sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Viikonloppu vierähti

Kylläpäs nopsasti vierähtikin taas viikonloppu..


Kotiin taas saavuttu ja pääsiäistä odotellessa :) Likat meillä oli mummon hellässä huomassa ja itse päästiin Mökki kunnolla siivoamaan.. niin on helpompi aloitella porukalla viikonlopun vietot mökillä kun paikat suhtkoht puhtaat..

Talvi kylmyys ja kosteus olikin tehnyt kepposet digiboksille ja olimme ilman telkkaria.. mökkiradio vain.. Lauantaina kummiskin kokeilimme että onko oikeasti pimahtanut boksi.. ja kuinka ollakkaa taas toimi. eli siinä vain se kosteusvaurio käynnyt..

ja hitto sentäs, mikä nautinto oli päästä puhtaaseen puusaunaan.. ja sen lämpöön, kamala ero sähkösaunaan verraten. Lauantaina sitten tulikin tästä nautittuu 4h, ai että välillä vilvottelemassa ja takaisin saunaan..

Täytyy kyllä sanoa että ei oikein mielellään sitä ois halunnu lähteä pois.mutta pikku virpojat odotti mummolla että pääsee "kerjuureissulle" mummojen luokse...

Tässä myös esittelen teille vanhan papan mun oman koiran joka asustaa vanhempieni kanssa.. Retun sain rippilahjaksi..

Aivan ihana pappaseni RETU 12.v

2 kommenttia:

  1. Voi teitä onnellisia, pääsitte jo mökkiviikonloppua viettämään. Meiltä jäi mökkimatka 20 metrin päähän saaresta jossa mökkimme on. Ei uskallettu venettä rikkoa jäihin...

    Ihania virpojia!!
    Mukavaa palmusunnutai-iltaa teille!

    VastaaPoista
  2. On kyl ihania kevätkuvia,yllätys, mummokin virvottiin työpaikalla...Retu on kyl jo vanhus,vaik välillä kyl viel riehaantuu.Tsemppiä arkeen!

    VastaaPoista