tiistai 29. tammikuuta 2013

Elämäni ensimmäinen pidennys

Nyt se "salaisuus" paljastuu.. siis tätä olen jo vuoden verran enemmän ja vähemmän ajatellut.. ja kummitellut se on kauan.. ja vihdoinkin nyt rohkenin ja tilaus laitettiin liikkeelle..

Tänään se sitten tuli laitettua.. Ja ensimmäinen reaktio oli tietenkin sellainen että hui!!!!
Mutta ei siinä sit kauaa mennyt kun osu ja upposi!!! Ja nyt olen melkein jo alle vuorokaudessa hullaantunut jatkooni..

Opettelua kyllä joo tämä vaatii, mutta eiköhän se siitä.. aika näyttää.. ;)

Minulla ei ole koskaan ollut näin pitkää tukkaa.. En ole koskaa jaksanut/malttanut tukkaani kasvattaa kun uuvun kasvatteluun.. ja sitten sakset käy niks ja naks!!!

Reilu tunti ja letti on pitkä!!! Helppoa!!!!

..muutama maistiaiskuva tässä teille...


 
Tämmöinen tiistai tällä viikolla!!!!!
 
*Elina*

4 kommenttia:

 1. Ihanat hiukset! Tulipa hyvään saumaan tämä postaus, sillä itse olen myös pohtinut pidennyksiä. Lyhyet hiukset on minullakin ja aina kyllästyn kasvattamiseen, joten viimeistään juuri ja juuri ponnarille saadessani, leikkaan hiukset lyhyiksi. Tykkään kyllä lyhyistä, epäsymmetrisistä leikkauksista, mutta välillä kaipaan pitkiä hiuksia, jotka voisi huonoina hiusaamuina laittaa helposti ponnarille. Haluan kuulla ehdottomasti lisää hiuksiin totuttelusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jossu: Joo mulla kanssa juuri ollut tuommoista omien hiuksieni kanssa.. joo totuttelen ensteks tähän ja laitan tuonnempana tietoa kuinka hyviksi ystäviksi ollaan tultu ;)

   Poista
 2. Hiiirrrveeen ihana, niin on nätti!!
  Moikkelis moikkeeelis. Ihan kivasti sopii myös pidempi tukka siul! Sit vielä nupiksi, kun sun oma tukka on älyttömän paksu niin teipit varmaan "katoaa" sinne sekaan hyvin? Ite en pidennystä tarvi, mutta välillä himottais se "tuuhennos", tämä pehko kun tykkää roikkua kuin ...... sukka =)
  Nyt pääset laittelee kaikkia eri kampauksia ja viritelmiä. Mut laita kuvaa myös siitä kun se on ihan suora. Jookos? Ai niin ja näytin Helmelle sitä sun laittamaa kuvaviestiä ja kysyn et: onko jotain outoa? No sen mielestä ei, eli hyvin sopii uusi tukka sulle =) mitäs sun aviopuolisos tykkäs?? LOVE -T-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo pientä opettelu vaatii kyllä noiden kampausten suhteen... ;) mutta googlehan on sitä varten että löytyy ne helpot kampaukset niille jotka ei osaa niit normaali vaikeita... eli minulle!!! ;)

   Totuttuun tapaan totesi kysymyksellä aviomieheni että onkos nyt hyvä??? ;) nii eiks mun pitänyt siltä niin kysyä??? ;) vai miten se nyt meni??? ;)

   Poista