lauantai 5. tammikuuta 2013

Vuoden ensimmäinen

Niin se hurahti tammikuun alku ripeästi.. Ettei ole edes kerennyt paneutumaan tänne kirjoittelemaan.. Normaalit arki kuviot on vallannut meidänkin talon..

Ja jotenkin tuntuukin että hirmusti on jälleen tammikuun alkuu pakannut eri menoja..

Alku viikko mulla menikin hiukan huolestuneena ollen.. kun uudenvuoden aattona alkoin ihmettelemään Fabe oloa. ja sitä että alkoi ramppaamaan hiekkalaatikolla tiheästi ja oikein tulosta ei sinne saannut tehtyä.. soittoa eläinlääkärille ja antibiootin aloitus... meni pari päivää ja ei muutu kissan olo paremmaksi, pikemminkin päin vastoin..

Eilen sitten ennen viikonloppua vein lääkäriin, (Melkein hommasin jo autooni piipaa äänet ja valot että pallero saadaan hoitoon ja kuntoon..) ;) Faben ja ongelman syyksi saimme virtsakivet.. ja hoitona tehtii virtsaputken huuhtelu tai siis toisinsanoen katetrointi..

Aikas yksinkertaiselta operaatioltahan tuo näytti.. ja helpotusta huomasin Fabella heti samana iltana kunhan ensin tasottu huoppaukselta ja horjumiselta.. ja nyt sitten kummiskin antibioottia täällä hetki syödään.. ja vähä kipulääkettäkin.. ja Ruokana meillä myös Fabelle toimii hetken aikaa liuotusruoka..

On se vaan aina kamala kun aina kamalasti huolestuu että jos perheenjäsen ei ole kunnossa ja on epänormaali..


Ja nyt on ollut päässä jo pidemmän aikaa idea, kun tarvisi alkaa suunnittelemaan ja toteuttamaan likkojen huoneessa uutta ilmettä, ja muokata huonetta koulutyttösten oloiseksi..

ja maalitkin jo valmiiksi hommattu, kunhan sais taas sen inspiksen sille toteuttamiselle.. 
ja ikeastakin on jo bongattu se yksi tietty.. ja (pari muutakin juttua).. Ullatus!!! ;)

mutta se täytyy myöntää että joo, Ericalla on kyllä se sama maku kun äiskälläkin..
Väri on rohkea!!!!

Mutta hei nyt se sohvatyynyjen laitto alkaa.. koska saatava hyvä löhöasento kun sielt alkaa vihdoinkin PUTOUS!!! puoltoista tuntii täyttä viihdettä..
ja,ja,ja,ja luulen myös että joku sanontakin hahmoista saattaa jäädä ;)

Leppoisaa lauantai-illan jatkoa lukijani!!!

*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti