torstai 24. tammikuuta 2013

Tökkii.. tökkii..

Vähän nyt meinaa taas jälleen tökkiä tämä kirjoittelu.. kaiken sortin sairastelua ollut tässä tammikuussa.. Joku kun meistä tulee paremmaksi niin sitten on seuraavan vuoro.. yhdellä on vielä sairastamatta... ihan vaan flunssaa ja kuumeilua ollut... mutta jos kerrankin olisi tuuria meillä mukana ja säästyttäis viimeiseltä sairastumiselta... Ainakin toivoa aina saa..

Ja päivittämis tahtikin ollut niin niukkaa, että oikein meinaa harmittaa itteääkin.. ja kun en välttämättä haluais että olisi mikää vali vali blogi... (siltähän tämä alkaa taas vaikuttamaan.. ;) nyt loppuu... )

Joo mutta positiivista on tällä viikolla ollut kyllä ehdottomasti tuo ihana keltainen pallo mikä vaan vielä niin matalalta meitä ilahduttaa.. ja antaa sitä toivoa että se lopputalvi alkaa häämöttämään... JEEE!!!

Voi kuinka kaipaan jo sitä että räystäät tippuu.. ja päivällä aurinko lämmittää ja luonto alkaa heräämään... Tule siis kevät tule!!!

Kotonakin on ollut ihan hiljaiseloa.. (lukuunottamatta sitä joka päiväistä hinkkaamista ja hankaamista ja nurkkien oikomista..) mutta uskon että monilla se sitä on.. ;)

Eilen aloin jälleen pähkimään että uusi ilme olkkariin ois juuri tähän hetkeen hyvä.. Kahvikuppi käteen ja sohvalle istumaan ja miettimään miten tällä kertaa...

Kuviot selkeni päähän.. yön yli pohdintaa ja tänään toteutus.. Minun kohdallani juuri niin kun olohuonetta (tai mikä sit huone milloinkin) alkaa projektoimaan paikkoja uuteen kuosiin niin silloin tulee niin perusteellisesti siivottua se huone.. (Ehkä juuri siksikin järjestys vaihtuu.. ;)

Mutta joo tämmöinen tällä kerralla tuli:
HITTI VAIKO HUTI????


Minusta kyllä piristävä pitkästä aikaa.. Mutta joo kyllä yksi huonekalu hyppää niin silmille että asiallehan ois tehtävä hyvin pikaisesti jotakin.. Arvaatko jo??? Joo..no todellakin tuo tv-taso.. mutta ai maailma mikä supsutus siinä taas olisikin ... mutta kauaahan en kyllä sitä jaksa kattoa tuollaisena kun kummiskin nyt noinkin näkyvällä paikalla on ;)

Sitä energiapiikkiä odotellessa!!!!
...ja lupaan nyt olla aktiivisempi juttujeni kanssa..

*Elina*

1 kommentti:

  1. Hyvältähän se taas näyttää,kyl vaihtelu virkistää.Itse oon nykyisin jo laiskempi huonekalu muutoksiin,kai se ikä saa aikaan sen??
    Kevättä odotellessa!

    VastaaPoista