torstai 17. tammikuuta 2013

Uudistusta!!

Aika sen kun mennä hujahtaa.. ollaan jo puolen välin tammikuussa.. ja Meillä ppaistaa täällä aurinko.. tuo ihana mollukka ;)

Tänään ollaa Pikku toipilaan kanssa täällä siivottu ja järjstelty huone "tulevalle koululaiselle" jo sopivaksi..






Eiliseltä ikean reissulta meille kotiutui tuommoinen Malmin kampauspöytä.. (koulupöydäksi) Tarpeeksi kapea meidän neliöihin tuolla huoneessa.. Ja Jyskistä meille kotiutui myös koulutuoli.. joka sattui olemaan tarjouksessa.. Keinonahkaa oleva valkoinen tuoli..

Sinän sävyä muutama viikko sitten ostaessa Kodin terran maalin sekoittaja ihmetteli ja totesikin että oli kyllä hänen kohdallaan ensimmäinen tuon ikäinen joka hakusi seinän värikseen mustan.. ;)

Itsekin jouduin hiukan miettinään että on liian "raju" väri lasten huoneeseen.. mutta silti kun on niin paljon seassa valkoista niin kyllä se toimii..

Yllättäen kuvissa huone ei läheskään niin kivalta näytä kun livenä..

Nyt vietän ansaittua iltapäivä kahvi hetken ja sitten hilppasenkin ensin topin kanssa pikkulenksulle ja sitten saapuukin Emilia kotiin...

Torstai on toivoa täynnä!!!!

*Elina*

8 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Juu kiitos, täälläkin nyt tykätään huoneen uudesta ilmeestä ;)

   Poista
 2. Uusi lukija ilmoittautuu :) Löysin blogiisi vahingossa, kun etsin kuvia kuormalavoista tehdyistä pöydistä. Ja sun pöytä oli ihana! Itsellä on lavat kuivumassa ja halusin katsella ideoita rakentamiseen. Ihana blogi ja kaunis koti teillä!
  Tervetuloa vastavierailulle http://maailmanparaspaikka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että liityit lukijaksi.. Juu onhan tuo lavapöytä juuri sellain aika karskea valinta, mutta kyllä todella itsekin siitä tykkään.. ja jotenkin viel siksikin kiva kun on itse tehnyt ja ahertanut sen parissa, niin on kiva, kun näkee sen oman jäljen.. ;) Tarvii poiketa kyllä joo blogissasi :)

   Poista
 3. Kivalta näyttää, eikä ollenkaan liian tumma!
  Blogissani on sinulle jotain... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei siitä sit kummiskaan liian tumma tullut kun valkoista kummiskin niin paljon.. ehkäpä jotakin pientä huoneeseen vois lisätä.. raksuttaa... ;)

   Kiitos poikkesin blogissasi ja tartun haasteeseen.. Kiitos!! ;)

   Poista
 4. Tuntui kyl rajulta tuo musta,mut ei ollenkaan paha,Erica tietää...Hyvältä näyttää <3

  VastaaPoista
 5. Hyvä tuli! Rohkea likka, tuo kummin kulta <3 ... ei mitään lällyä :)

  VastaaPoista