sunnuntai 27. tammikuuta 2013

Poms poms...

Olen ollut jo pidemmän aikaa ollut ihan hullaantunut näihin ihaníin palloihin.. vuoden verran ne onkin roikkuneet milloin missäkin.. keittiössä, partsilla, olkkarissa.. ja tällä hetkellä meillä makkarissa.. niin helppoja tehdä ja vaan niin kauniita.. makkariin meille teinkin.. hopea pomsin valkoisten joukkoon.. aikas kiva, ja  nyt huoneen muutoksen jälkeen tyttöjen huoneeseen askartelin pinkin valkoisten joukkoon..

Ensin ajattelin mustan,  mutta ei olisi erottunut juuri ollenkaan koska tausta seinä on se musta.. ja tyttöjen huoneessa toisessakin seinä tarrassa on pinkkiä niin nyt on sellain aikas herkku piristys huoneessa..

IHASTUITKO SINÄ NÄIHIN???

Ja ne jotka innostuitte herkku pomseista niin internet on ohjeita pulloillaan..

ja ylkonäköönkin voi kyllä huomattavasti vaikuttaa.. tekeekö niinstä terävä reunaisia vaiko pyöreä reunaisia.. Tälää hetkellä mun suosikki on terävä reunainen..

Nyt myös mietin että mökillekin kesäksi saattaa pallerot ilmestyä..

Nyt silkkiparerit ja sakset esiin ja askartelemaan.. ;)Tänään ollaan tyttöjen kanssa ulkoiltu ihan reilusti, siinä mittapuuna että punaiset posket saimme ;)
Ihanaa tuo raitisilma tekikin.. ja hei linnunlaulukin kuului..

 Aloin oikein itse miettimään onko uusia asia.. vai onko linnut joulukuussakin esim jo laulanut???


 

Ensi viikko meillä onkin taas vähän normaalista poikkeava, hiukan sairaalassa vierailua, Minun "lomaviikkoni", kyläilyä ja yksi uusi juttukin mulle luvassa toivottavasti jo ens viikolla... ;) Se selviää teillekin aikanaan... ;)
(sen verran paljastan että tätä en ole viel koskaan kokenut...)

Kivaa alkavaa uutta viikkoa!!!!


*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti