maanantai 26. joulukuuta 2011

Alkaa vuosi olla lopuillaan, joten...

käydään läpi vielä mitä tänä vuonna on meille kaikkea kerennyt tapahtumaan..


TAMMIKUU:
Juuri ennen viime uuttavuotta teimme asunto kaupat, ja uutena vuonna juhlistimme uutta asuntoa "vanhojen naapureiden" kanssa..

eli tammikuussa oli muutto hommia, ja siivoomista.. voe kamala kun ihmisillä on kertynyt kamaa kaikkiin nurkkiin..

 Tässä viel joulukuva vuodelta 2010 edellisestä kodistamme..


HELMIKUU:


Helmikuu sujui ihan "uuteen" tutustuessa, ja ihan heti kyllä kotiuduimme kotiimme ja se tuntuikin siltä silloin kun ensimmäisen kerran tänne astui. että nyt tulin kotiin <3

Helmikuusta jäi ensimmäisenä mieleen myös se että pakkaset paukkui ja kovaa.. myös silloinkin kun Lähdimme viikoksi Rukalle.. Sille viikolle sattuikin yllätys, yllätys se viikko kun todellakin se pakkanen paukkui.. mittari hipoi rukalla aamuisin jopa -39c ja autot eivät inahtanetkaan.. mutta huippu kauniit maisemat meille silloin sattui ja sain nautittua niistä.. ihanaa!!!
MAALISKUU:


Maaliskuulle ei kuvia paljon löytynytkään.. Kotona oleilua oli varmaan tämä kuukausi vain. ja itse tammikuussa aloin painoa tiputtamaan ja huhtikuuhun mennessä painkin -12kg..  Joten sitä varmaan tälle kuukaudelle vain kuului..Lenkkeilyä sohjossa.. Tarkoituksena olisi tällekin Tammikuulle saada taas itsestään niskasta kiinni ja alkaa edes hiukan kuntoilemaan.. jos sellaisen -15kg sais ennen toukokuuta niin olisin taas tosi tyytyväinen..

HUHTIKUU:


Huhtikuu meni myös lenkkeillessä. ja tuolloin "parhaimmaksi kavereiksi tuli lenkkiseura, koira ja kun ei lenkkiseura kaveria ollut niin silloin mp3 soitin.. :) sitten Huhtikuun lopussa palkinto häämötti.. Viikko rodoksella Nikon, Erican, kanssa.. päivä kerettiin omassa porukassa olla kunnes Pappa tekikin äkkilähdön myös ja saapui meille matkaoppaiksi...;)

TOUKOKUU:


Toukokuun puolessa välissä aloitimme mökkikauden, ja siellä viihdymmekin melkein joka viikonloppu, ja kesäisin minä jään tyttöjen kanssa aina sinne viikoksikin kun sopii.. kesää odotellessa..

KESÄKUU:


Pääosin mökkeillessä, ja puuhamaassa myös poikkesimme kesäkuussa,, ihanan lämmin päivä meille sattuikin..

Nyt ollaan päästy keski-kesän juhlaan Juhannukseen, joten tähän on tämä postaus hyvä lopettaa.. ja jatketaan ensin postauksessa sitten se loppu vuosi..

Nyt Topi viel ilta ulkoilulle, ja tutiluluu...


*Elina*

3 kommenttia:

  1. Monenmoista tapahtumaa ja reissua mahtuu jo puolikkaaseenkin vuoteen..

    VastaaPoista
  2. Erica on ihanan näköinen

    VastaaPoista