perjantai 23. joulukuuta 2011

Meillä hiljennytään viettämään Joulua!!!!

Hoh hoijaa!!!

Aikas hössötystä on tämä viikko taas ollut.. Ensteks Keskiviikkona Kummin tyttöni synttiksiä viettämässä kymenlaaksossa..  Ja kaikenmaailman joulutervehdyksiä toimittamassa.. ja Sitten eilen koko päivä meni siivoillessa ja puunatessa kotia, ja ihana tunne oli siivouksien päätteeksi nauttia puhtaasta ja hyväntuoksuisesta kodista <3
Siivous urakan jälkeen päätin palkita itseni  parilla Rekordeligin mansikka-limellä ja ai että olikin sitten niin hyvää :) pitkästä aikaa..

Sitten tällä päivälle jäikin enää tämä viimeinen vouhotus, elikkäs ruoka-ostoksien teko.. Aamusta suuntasimme Erican kanssa Prisman puotiin ja siellä oli "muutama" muutkin tekemässä ostoja!!! Kääk.. äkkiä tavaroiden etsiminen ja pois mahd.äkkiä... Melkein meinasi tuohon otsalohkoon kasvaa jo sellainen Joulu-jorma.. mutta sain lykättyy sen pois..

Nyt voin siis sanoa että meillä alkaa kaikki asiat olemaan valmiina että joulu saa alkaa tulemaan.. (vaikka mulla ei oo kyllä nyt juuri tällä hetkellä yhtään sellainen tunne että huomenna on joulu..)

Me aletaan nauttimaan rauhallisuudesta ja läheisten läsnä olosta täällä.. ja sitä myötä toivotan kaikille


       IHANAA JA RAUHALLISTA JOULUN AIKAA!!!


Ihana huomenna katsoa kuinka lapset ja eläimet nauttii siitä valkopartaisesta ukosta joka poikkeaa, Topikin on meillä ihan täpinöissään pukista, samoin myös Fabe jahnuaa pukin läheisyydessä..  Joulu on siksi niin ihana juhla kun huomaa kuinka tärkeä se on lapsille... Meillä ainakin se on niin että Lapset tekee sen joulun!! <3


Nyt joulumusiikit soimaan taustalle joten eiköhän se joulumielikin sieltä ihan kohta hiivi tupaan :)

Palataan taas joulun jälkeen juttuihin!!


*Elina*

2 kommenttia:

  1. Ihanaa joulun aikaa rakkaille <3

    VastaaPoista
  2. Jouluntunnelmaa ja mielenrauhaa kaikille lintusille!>3

    VastaaPoista