sunnuntai 11. joulukuuta 2011

Ikävä!

Heippa!!

Tämä viikonloppu on mennyt ihan kotioloissa pyöriessä, ja Erican uimakoulussa käyden.. Ja jotenkin itselläni on tämä viikonloppu mennyt alakuloisena oleillen..Varsinaista yhtä syytä en osaa kertoa, mutta ainakin ilma vaikuttaa mieleeni ihan hirmuisesti, ja tuntuu että se vaan voimistuu koko ajan enemmän, mitä vanhemmaksi tulen.. Ja mitä huonompi ja surkeampi ilma on niin samalla myös mieleni.. Tykkään talvesta ja siitä valkoisuudesta, mutta sade ja kurailmat ovat kamalia.. Oikeasti olen ihan kesä ihminen.. ja etenkin aurinko-ihminen.. Siitä saa niin Energiaa ;)


Ja mietin tässä että mieleni on ollut apea ehkä siksikin, kun huomaan että kaipaan myös läheisiänikin ihan hirmuisesti.. Etenkin tämä syksy on ollut taas jotenkin todella rankka.. Ehkä siksikin,koska olen pyörittänyt koko syksyn tätä "bändiä" täällä kotipuolessa.. Kun mieheni ollut viikot aina työreissuilla.. mutta onneksi viikonlopuiksi päässyt luoksemme.. Suuri kiitos kuuluu Nikolle että jaksaa myös todella aina lähteä reissuun, ja varmistaa sen että meillä on hyvä olla.. Syksy on mulla muutenkin ollu poikkeuksellinen siinä suhteen että sain ihanan kunnian olla ystäväni Kaasona ja Saappaat eivät olleet ihan kevyet mutta niin mieluiset.. että ehkäpä niitäkin tuli hiukan ressattuu, vaikka jo aikaisemmin sovittiin että emme stressaa!!


Olemme asuneet nyt 6 vuotta toisella paikkakunnalla mistä lähdimme.. ja kaikki sukulaisemme asuu tällä hetkellä siellä mistä lähdimme ja näemme kummiskin aika harvoin, verraten siihen kuinka usein näkisimme jos asuisimme siellä vielä. niin aika ajoin sitä tulee aina ajatelleeksi että voi kun ne kaikki olisi lähempänä.. ja etenkin näin Joulun aikaan mulle tulee tämä fiilis.. Se tuo sitä "masentavaa" tunnetta myös.. Tavalla tai toisella..

Olen sitä ennenkin sanonut että en ehkäpä arvostaisi niitä läheisiä niin paljon jos olisinkin siellä lähellä.


Mutta huomenna saankin Äitini päiväksi tänne meille ja sekin jo helpottaa taas ikävää <3Johan tulikin vuodatettua taas omia tunteita, mutta heti helpotti ;)


Nyt kummiskin hetki nautitaan siitä OMASTA ajasta, Mikä ainakin mulle näin iltasin todella tärkeetä/ja välttämätöntä ennen kun meen nukkumaan!! :)


Kanava on siis nyt subilla ja BB:n finaali..
KUKA VOITTAA??Nautitaan toisistamme ja Ihanaa alkavaa viikkoa!!!
*Elina*

3 kommenttia:

  1. Meillä myös kova ikävä teitä <3

    VastaaPoista
  2. Sydän särkyy,aina löytyy kyllä valonpilkahduksia, myös pimeään aikaan!

    VastaaPoista
  3. Alakuloa nyt vähän siellä täällä.. Voin samaistua tuohon, että sukulaiset on kauempana, niinkuin monet ihanat ystävätkin. Ollilla vielä kauempana.. Toivottavasti pian on parempi fiilis :)

    VastaaPoista