maanantai 19. joulukuuta 2011

Joulu viikko..

Tähän alku viikkoon on jo mahtunut paljon kaikkea.. Minulla lapsi vapaa päivä. Erican vein tarhaan, ja samoin Emilia myös tarhassa.. koiran kanssa ensteks aamulenkitys, mikä on tietenkin näillä ilmoilla niin ihanaa.. (joka kerta kun tullaan sisään niin pesuhuoneen kautta.. mutta ny tkyllä sen jo tekeekin automaattisesti.. :)

Sitten aamukahvin nautintoa.. ja kaikkien blogien ja facen lukemiset.. ei enää sekään hoidu ihan nopeasti.. kun olen niin koukuttanut itseni näihin ihaniin blogeihin.. ;)

Sitten siirryinkin koneelta tyttöjen huoneeseen, siivoamaan sen taas järjestykseen kunnolla, koska ihan kunnolla ei vielä tuo 5.v saa siivottua, mutta aikas tyytyväinen kummiskin jo olen että yrittää sitä ihan kiitettävästi..

Siivouksien jälkeen ajattelin hetkeksi oikasta selkääni Erican sängyssä ja yht äkkiä havahdui, ei hitto paljonko kello.. aivan kamala tunne! mutta huomasin että olin pitänyt n. 15min silmiäni kiinni.. huh..

Siis sängystä ylös ja imuroimaan.. ja pyykkiä..

sitten ajattelin että joo. kokeilenkin tässä viel ennen tyttöjen hakuja että millainkos joulupöytä sitä meille tulisi.. tälläsen sain aikaan.. eli jotakin tätä tulee mutta en viel täysin tyytyväinen ole.. siis vaatii viel servetti "rinkulat" jotka jäivät viime viikolla huutamaan mun nimeä.. :) paikkanahan rinkuloille on Finnmari <3
Tytöt palanneet tarhoista, ja äkkiä tekemään ruokaa aikaa on tunti.. ja Mummokin tuli tänään viel meille kauempaa, koska olimme kaikki lähdössä katsomaan Erican päättäjäisesitystä uimakoulussa..
Hallille kerettiin ajoissa ja täytyy myöntää että oli kyllä aikas liikkistä katsoa kuinka vain 10 uintikerralla lapsi kehittyy paljon taidoissa kun "oikeat" henkilöt opettavat.. ja sai samalla itellekin hyviä vinkkejä tulevaisuudenopetukseen..


Sitten kotiin takaisin ja Erica hakikin vaan tavarat kotoonta ja jatkoi matkaa mummon kanssa mummolle ja pienelle joululoma retkelle kymenlaaksoon... huomenna menee mummolle ja papalle ja samoin serkuilleen yö kylään ja keskiviikko aamuna haen taas kotia.. nyt täytyy myöntää että tämän illan tämä talo oli hiljainen todella oudolta tuntui..


Nyt Emilia jo nukkunut jo tunnin ja minä tässä koneella kirjoitellut ja selaillut facet ja blogit.. joten nyt vielä suihkuun ja sitten Topi ilta pisuille ja nukkumaan.. koska aamulla kello soi taas 06.15 :) Semmonen päivä tämä päivä minulla.. Millainen sinulla??


*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti