torstai 1. joulukuuta 2011

Joulukuun eka

Moikka!

Nyt oli juuri se oikea aika tälle blogilleni, Kauan olen tätä asiaa päässäni pähkäillyt ja nyt tein sen, mikä parhaaksi tuntu.. Olen monta vuotta seuraillut tiiviisti ja aktiivisesti eri blogeja ja hurahtanut niihin ihan täysii.. ja se on jo niin päivittäistä että selaan ne tietyt blogit että "joko se uusi päivitys tänään tullut".. Katsotaan nyt kuinka usein itse tänne kirjoittelen ja "purkaan mietteitäni" teille luettavaksi.. 


Aika oli muutenkin tänään aika hyvä, Koska joulukuuksi juuri vaihtui.. ja täytyy jo alkaa laittamaan joulua kotiin.. Oi niin ihanaa että on taas joulun aika.. nautin niin kynttilöistä ja siitä tunnelmasta mitä on.. 


Huomenna ajattelinkin että aamupäivästä Tyttöni Erican kanssa haemme alakerrasta kuusen ja laitamme sen jo olkkariin nostattamaan sitä tunnetta ja tuomaan tunnelmaan näihin kamalan pimeisiin, märkiin ja synkkiin iltoihin..

Tässähän tämä ensimmäinen postaus sitten olikin.. Luulen että alussa tämä v iel vähän tökkii ja "mokiakin" tulee.. mutta hetki menee niin luulen että aikas usein alkaa postauksia putkahtamaan..

Toivon että viihdytte blogini seurassa ja saan muutamia lukijoita tänne.. ja palautteita ja kysymyksiä saa laitella vastailen niihin mielellään, ainakin silloin kun olen enemmän sisäistänyt tämän blogin ihmeellisen maailman.. :)

Ensi postauksessa kerron hiukan enemmän itsestäni ja perheen jäsenistäni :)

Nyt Tunnelmallista Torstaita kaikille!!!

*Elina*

3 kommenttia:

  1. Siitä se lähtee :) "Sisustus ja valokuvaus on osa minua" Oih kun kuulostaa hyvältä! ♥

    VastaaPoista
  2. Onnea siskon uuteen blogiin <3 Innolla seuraillaan :)

    VastaaPoista