sunnuntai 25. joulukuuta 2011

Jouluaaton tunnelmia kuvina..

 Aattona meille saapui anoppi yökylään.. niinkun perinteisiin kuuluu.. Aamulla olimme jo kerinneet käydä joulusaunassa, katsella joulupukin kuumaa-linjaa.. ja ehkä yrittää soittaakin n.50kertaa mutta ei päästy linjoille.. jouluaamun kruunasi jo perinteiksi tullut Lumiukko.. jollei jouluna näe lumiukko-ohjelmaa, niin ei oo joulua..niin se vain on.

Sitten Niko lähti savustelemaan kalaa, ja aloin keittiössä valmistelemaan jo ruokia valmiiksi.. ja katoin pöydän, ja tälläinen pöytä oli  vuonna 2011 meillä.. väri teemana musta-valko-hopia.. ja toimii.. (ainakin mun mielestä)..

Anoppi/mummo saapui meille ja n. klo 15 ruokailu alkoi..Ruuan päätyttyä nautimme jälkkäri kahvit ja jäätelökakut.. namskis.. mutta tällä hetkellä alkoi massu olemaan aikas täynnä ;)

Siiten siirryimme vaan odottamaan koska ovella koputetaan.. Erica kävi monesti jo ikkunassa kuikkimassa joko pukkia näkyisi.. ja sitten kiljuta kuuluii pukki tulee.. voi sitä riemun määrää... Pukki saapui ja Erica lauloi pukille ja lahjat jaettiin..

Itse olinkin ollut todella kiltti, kun sain monia hyödyllisiä ja ihania lahjoja, mutta mainitsen sen PARHAIMMAN: Nikolta sain lahjaksi: 19.1 lähtevän kanarialle olevan matkan.. viikoksi pääsen huilimaan sinne ja hakemaan lisä energiaa auringosta ja lämmöstä.. ja lahjaan kuuluu se että Niko ottanut itselleen lomaa että hoitaa koko tämän paketin itse täällä koto suomessa.. siis Ihan huippua!!! Mulla on Ihana aviomies, muuta ei voi vaan nyt sanoa!!!!

Sitten kun pukki saatettu ovelle, niin alkoi lahjojen avaaminen.. ja lahjoja olikin paljon ja kaikkea hyödyllistä tytöt saikin..

Loppu illan likat leikki saaduilla leluilla.. ja ilta saapui ja tytöt sammuivat kun saunalyhdyt.. Siihen varmasti vaikuttikin se että koko päivä jännitettiin sitä yhtä hetkeä vain...

Likat kun nukahtivat niin sauna uudestaan päälle muutama kuohari lasillinen ja leppoisesti hiljaisuudessa oleilua..
Puoli kolmen aikaan havahduimme anopin kanssa että jaahas, pitäiskö sitä käydä nukkumaan että jaksaa nousta edes suht pirteänä seuraavaan aamuun..

Sellainen aatto meillä oli.. Oikein ihana ja leppoisa!!!

Nyt anoppi lähtenyt ja tänään päivällä ulkoiltu ja oleiltu vaan..*Elina*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti